Скоростно обезврежда мускулните крампиСвръхчист магнезий, чиято ефективност може да бъде

...
Скоростно обезврежда мускулните крампиСвръхчист магнезий, чиято ефективност може да бъде
Коментари Харесай

Магнезий за бързо реагиране


Скоростно обезврежда мускулните крампи

Свръхчист магнезий, чиято успеваемост може да бъде съпоставена само с тази на храната за космонавти, създадоха във Франция. Специалната му форма – маслен разтвор – обезпечава най-високото равнище на асимилиране в организма, постигано до момента, което го трансформира в същинско оръжие за бързо реагиране против мускулните крампи и умората. У нас новата формула се предлага под името MagCombo (Магнезий комплекс) и от дълго време към този момент е попаднала в полезрението на експертите.

Невъзможното е допустимо



Оценяван по резултата, постиган с единица вещество, масленият магнезий съумя да измести обичайните форми. В лабораторен тест, измерващ равнището на асимилиране на магнезиеви йони в кръвта, той е отчел цели 35% по-висока бионаличност от тях, достигайки 90-процентово асимилиране. Благодарение на тази висока централизация на магнезий в кръвообращението всяка капсула MagCombo е самобитна инжекция със мощ и здраве, сложена като че ли непосредствено на проблематичното място. Доставяйки оптималната доза магнезий единствено с една капсула на ден, той е в положение бързо да ни отърве даже и от най-упоритите мускулни схващания.

Лекарите потвърдиха



Използвайки най-новите софтуерни постижения, MagCombo е създаден по този начин, че напълно да покрива високите условия на експертите в региона на неврологията, сърдечно-съдовото здраве и логиката на психиката. Още със стъпването си на българския пазар той сграбчи вниманието на родните медици, показвайки им на процедура какво значи резултатът да надминава упованията. Събрали не един и два позитивни отзива от пациенти, те от дълго време виждат в него средство, на което могат да се доверят.

Бърза помощ при...

Експертно подбраната композиция от дейни субстанции в MagCombo – маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – обезпечава неговото многопосочно благотворно влияние върху здравето. MagCombo оказва релаксиращ и отпускащ резултат върху мускулатурата и е извънредно потребен при мускулни схващания (крампи) и изтръпвания. Той оказва помощ на мозъка ни по-лесно да се оправя с натоварванията денем, а вечер да „ превключва “ на режим отмора и по този начин да се радваме на бездънен и първокласен сън. Комплексът от функционални съставки в MagCombo отстрани възприятието на изнемощялост и отмалялост и оказва помощ за преодоляване на нервните прояви и прочувствената неустойчивост. Също по този начин повлиява ефикасния надзор на естественото кръвно налягане и работата на сърцето.

Така, със своето точно подбрано минерално-витаминно наличие и бързото си деяние, MagCombo подкрепя по доста способи здравето и способства за естественото протичане на жизненоважни процеси в човешкото тяло.



Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.



 

Източник:

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР