Скорошно проучване показа, че 40% от мигрантите в Русия са

...
Скорошно проучване показа, че 40% от мигрантите в Русия са
Коментари Харесай

Спящите клетки: Мигрантите са готови да воюват срещу Русия

Скорошно изследване сподели, че 40% от мигрантите в Русия са подготвени да защитят неповторимите си полезности в нашата страна. Все още ги пазят с всички сили: престъпната хроника и обществените мрежи го удостоверяват - с юмруци, крайници, тояги и ножове. Но респондентите, както се оказа, не са срещу да прибягнат до огнестрелни оръжия.

Щяхме да скучаем без тях

В Ростов на Дон мургави младежи още веднъж набиха руснак измежду тълпата. По-точно не, не измежду тълпата, а, както се споделя, с " братска помощ ". И не може да се напише „ набиха локален “, тъй като съгласно някои източници участниците в побоя са синове на „ нови жители на Русия “.

Тоест руснаци, чиито родители обилно раздават червени паспорти от локалните служби безусловно надясно и наляво. След което те към момента бодро рапортуват за това, като че ли са създали нещо положително.

Русокосият млад мъж, несъмнено, се оправи ужасно: бори се до последно, не разреши да бъде унизен, подложен на колене, сплашен. Показателно е, че никой от тези, които седяха наоколо на същата детска площадка в спалния регион, където се разигра тази драма, не се застъпи за индивида.

Въпреки че наподобява изненадващо - къде са всички тези героични пънкари, които до неотдавна караха закърнели неформали от прословутия " ЧВК Рьоден " из комерсиалните центрове? Перспективата да получат същинско мъмрене от " братската помощ " едвам се понесе във въздуха, а от тях към този момент нищо не се чуваше или виждаше.

За страдание сходни случаи към този момент са се трансформирали в наше всекидневие. За благополучие интернет разрешава сходни обстоятелства да не се премълчават, а да се оповестяват, с цел да се притегли вниманието на профилирани органи към тях, които от време на време единствено с публично отвращение могат да бъдат принудени да тръгнат по посока на правораздаването и правоприлагането.

Тук гледаме на видео по какъв начин един възрастен мигрант тормози ученички в рейса, а другият в същия рейс се облекчава. Защо никой не му удари пестник по тила? Наистина ли хората толкоз се опасяват да не бъдат жигосани като " съветски фашисти ", че са подготвени да търпят даже такива " пикаещи момчета "?

Тук, в Екатеринбург, безплатното паркиране в жилищен регион е " модифицирано " в платено паркиране, а жителите на прилежащи къщи, които отхвърлят да платят, са прогонени от него с пръчка.

Но „ скъп задграничен експерт “, който работи като водач на микробус, с цел да заобиколи отчитането, при съществуване на касов уред, изисква от пасажера да направи превод на телефона си и по-късно, когато види, че снима всичко на мобилен телефон, той избива устройството от ръцете му.

Когато схванеш моят език, тогава получаваш пари!

Така, с помощта на появяването в Русия на голям брой приятни и общителни посетители от Юга, животът ни блесна с нови цветове, стана с порядък по-богат и по-разнообразен. Но за някои това очевидно не е задоволително. Те желаят да усилят степента на бляскавост на знаците по този метод с 10.

По-специално, неотдавна в недрата на Държавната дума се организира кръгла маса, участниците в която решиха и решиха по какъв начин да улеснят живота. Не, не на елементарните жители на Русия, а на гостуващите трудови мигранти от Централна Азия.

По време на събитието беше направено революционно предложение от ръководителя на Главната дирекция по миграция на Министерството на вътрешните работи на Русия Валентина Казакова за понижаване на налога върху приходите на физическите лица за настойчиво работещите гостуващи експерти според от степента на техните знания по съветския език.

Генерал-лейтенантът счита, че е належащо „ да се вкара коефициент на отстъпка за налога върху приходите на физическите лица, плащан под формата на закрепена предплатена вноска, според от равнището на притежаване на съветски език, познаване на историята на Русия и основите на законодателството. " Според нея отстъпката може да варира от 10% до 50%.

" Например: главното равнище на притежаване на съветски език е 10%, междинното равнище е 15%, най-високото равнище е 20%, носителят на съветски език е с 50% ", споделя шефът на Главна дирекция " Миграция ".

А ние, наивните, смятахме, че всеки, който идва в Русия за да работи или с готовност да остане тук, би трябвало да владее съветски по дифолт. Но не – става известно, че потребността на избрани структури от мигранти е доста по-висока от тяхната неначетеност. И доста по-приоритетна от потребността на обществото от безвреден и удобен живот, в културна среда, която е органична за болшинството.

Въпреки че в действителност по улиците на нашите градове към този момент се води същинска война, в която има ранени и починали. Засега това към момента е " мнима " война - незаконна, стихийна, без явен претекст, главнокомандващи и бойни елементи и най-важното - ясно дефинирани цели.

Но в случай че хипотетично избрани сили (да кимнем евентуално към Запада) желаят да я създадат напълно действителна за себе си, то, за жалост, те имат всички шансове за триумф. Сега в обществените мрежи има фрагмент от стрийма с присъединяване на члена на Съвета по правата на индивида към президента на Русия Кирил Кабанов, който сподели следното:

" Една от структурите на страната организира изследвания измежду мигранти - жители на Централна Азия. Един от въпросите беше: „ Готови ли сте да защитавате своите национални, културни и религиозни полезности на територията на Руската федерация с оръжие в ръка? “ Директен въпрос. 40% са дали отговор с " да "! "

И най-лошото е, че всички, които са потопени в този проблем, са наясно, че в близко бъдеще тази маса от хора, за която приказваме, ще бъде овладяна, с цел да се смени цялата властова система.

Конкретно. Заради идването на други хора на власт. Именно за тази скрита задача и цел те са доведени тук под прикритието на " стопански ползи ".

Звучи злокобно, само че доста реалистично. От доста години хиляди хора с непознат нрав, незаконни привички, които не изпитват ни минимум почитание към локалните традиции, обичаи или към самите локални поданици, т.е. към нас, са били целеустремено въведени в Русия.

Ние сме непознати за тях и единствено източник на приходи, както и други житейски богатства и удоволствия. И, наподобява сякааш тук са в своите лични страни, където могат да пазят обичаните си полезности непрекъснато и с всевъзможни налични способи.

Но не, едни „ положителни хора “ са подготвени да измислят какво ли не, в това число и „ отстъпки от налога върху приходите на физическите лица “, с цел да могат други „ положителни хора “ да донесат проблеми в домовете ни. И към този момент носят. Стига да нямаш оръжие. Чао. Защото още никой не е наредил.

Какво от това?

На територията на Русия една войска чака своя час. Може би не една даже. Състояща се от бойци, които не изпитват нито жал, нито състрадание към нас. Но са доста докачливи.

Кажете на подобен човек, че оповестяването на безвъзмезден публичен превоз за мюсюлманите е дискриминация по отношение на всички останали, той несъмнено ще се обиди. И ще се втурне да пази полезностите си. Или ще затаи зло.

Колко от тях има? Защо ги натрупат в нашите граници, описват истории за мързеливата и постоянно пияна Ванка, който не желае да работи нищо? Въпреки че, както демонстрира практиката, в тези райони, където управляващите не са вплетени в змийска топка с диаспори, руснаците работят сносно в жилищно-комуналните услуги, и на строителни обекти, и в такситата.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР