Скорошната среща с партньорите от НАТО бе прекрасна, но преговорите

...
Скорошната среща с партньорите от НАТО бе прекрасна, но преговорите
Коментари Харесай

Тръмп: Срещата с Путин протече по-добре, отколкото тази с НАТО

Скорошната среща с сътрудниците от НАТО бе прелестна, само че договарянията с Владимир Путин се оказаха по-добри. Това съобщи в Туитър президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Решаваше се ориста на света: Първата директна среща сред Тръмп и Путин (ОБЗОР)

" Проведох прелестна среща с НАТО, събирайки забележителна сума пари, само че имах още по-прекрасна среща с Владимир Путин ", написа президентът.
While I had a great meeting with NATO, raising vast amounts of money, I had an even better meeting with Vladimir Putin of Russia. Sadly, it is not being reported that way - the Fake News is going Crazy!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 17, 2018
При това Тръмп изрази страдание за това, по какъв начин договарянията са били отразени от " лъжливите медии ". По думите му, те просто са " обезумели ".

По-рано бе обявено, че медии и политици са обвинили Тръмп в изменничество и държавна измяна след срещата му с президента на Русия. В изявление за телевизия Fox Пътин на собствен ред съобщи, че се е срещнал с Тръмп за намирането на пътища за възстановяване на двустранните връзки, а не с цел да се ругаят един-друг и да утежняват връзките сред Вашингтон и Москва.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР