Скорошната среща с кралицата и как реагира, когато синът му

...
Скорошната среща с кралицата и как реагира, когато синът му
Коментари Харесай

Принц Хари разказа за последната си среща с Кралицата

Скорошната среща с кралицата и по какъв начин реагира, когато синът му прекъсне работните му диалози в Zoom - на тези въпроси принц Хари отговори в изявление за Today предава bTV.

Херцогът описа пред изданието, че с Меган са пили чай с кралицата при срещата си с нея, откакто две години не се бяха прибирали на Острова.

" Беше в действителност прелестно да се срещнем ", споделя той и загатва, че кралицата е запазила чудесното си възприятие за комизъм. На един въпрос обаче принц Хари не дава отговор. Когато журналистката го пита дали му липсва фамилията, той отвръща уклончиво.



" Да, мисля, че през последните две години на всички изключително им липсваше фамилията, както и опцията да се приберат вкъщи и да го видят. " Когато обаче журналистката упорства да разбере дали съответно са му липсвали татко му и брат му, Хари сменя тематиката. Подчертава, че му липсват децата, които, до момента в който той бше в Нидерландия, са останали в Калифорния.

Все още не е ясно дали Хари и Меган ще се върнат във Англия за платинения празник на кралицата. Тази година Нейно Величество чества 70 години на престола и през юни ще се състоят публични тържества, за които двойката е получила предложения.

В прочувствено самопризнание принц Хари споделил, че все по-силно усещал наличието на починалата си майка Даяна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР