Скоро всички от екипа на Ред Бул във Формула 1

...
Скоро всички от екипа на Ред Бул във Формула 1
Коментари Харесай

И доктор Марко има забележки за колата на Астън Мартин

Скоро всички от екипа на Ред Бул във Формула 1 ще са коментирали новия AMR23 на Астън Мартин, с който Фернандо Алонсо стигна до подиума в Гран При на Бахрейн.

На конференцията след финала Серхио Перес сподели, че на подиума е имало три коли на Ред Бул, Кристиан Хорнър пък изясни, че новият автомобил на Астън Мартин наподобява на остарял болид на Ред Бул. Хорнър сподели, че копирането е най-големият комплимент, само че тематиката остава на дневен ред.

Миналата година от Ред Бул упрекнаха Астън Мартин, че са копирали колата им за сезон 2022, когато за Гран При на Испания се появи усъвършенстваната версия на AMR22 с въздушни кутии, доста близки до тези на автомобила на първенците.
 Хорнър: Колата на Астън Мартин наподобява на остарял Ред Бул Хорнър: Колата на Астън Мартин наподобява на остарял Ред Бул
Бившият началник на аеродинамичния отдел на Астън Мартин Дан Фалоус има сериозен принос за основаването на RB18 от предходната година, а по-късно мина в Астън Мартин и AMR23 в действителност наподобява на болидите от Милтън Кийнс.
 Строл-старши желае купата с Астън Мартин Строл-старши желае купата с Астън Мартин
„ Ясно е, че това, което носи Фалоус в главата си, не може да бъде изтрито – изясни лекар Марко пред Servus TV. – Копирането не е неразрешено, само че по какъв начин става това с такива елементи, без да разполагаш с документите на нашата кола? На подиума имате кри Ред Бул-а, единствено последният беше с различен мотор. ”
 Доктор Марко чака Алонсо да основава проблеми на Ред Бул Доктор Марко чака Алонсо да основава проблеми на Ред Бул
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР