Скоро Ватикана ще трябва да въведе мениджър на социалните мрежи,

...
Скоро Ватикана ще трябва да въведе мениджър на социалните мрежи,
Коментари Харесай

Папата харесал фотос на разголена пищна бразилка и породи много шеги в социалните мрежи

Скоро Ватикана ще би трябвало да вкара управител на обществените мрежи, защото формалният акаунт в Инстаграм на папа Франциск беше измежду тези, които „ харесаха “ фотографията на бразилски модел, нищожно облечена в учебна униформа, оповестява РТС.

Pope Francis is horny as hell
— Barstool Sports (@barstoolsports)
Според разнообразни свидетелства и хипотетични скрийншотове, доказващи това извънредно събитие, се оказва, че никой с изключение на папа Франциск не е дал „ благословия “ под обявата в Инстаграм на двадесет и седемгодишния бразилски модел Наталия Гарбито.
 Папа Франциск: Ще сложим завършек на половото принуждение в църквата Папа Франциск: Ще сложим завършек на половото принуждение в църквата
Папа Франциск се обърна към обществеността за първи път след публикуването на компрометиращи информации за несъответствуващите дейности на В...
Наслаждавайки се на тази неочаквана планетарна известност, Гарбито незабавно разгласява в обществените мрежи, с остроумна забележка: „ Поне ще отида в парадайса “.

At least I`m going to heaven
— Natalia Garibotto (@NataaGataa)
Официалният акаунт на папа Франциск в Инстаграм има 7,2 милиона почитатели, тъй че беше съвсем невероятно някой от вярващите да не забележи формалното име на профила на папата в Инстаграм измежду тези, които харесаха фотосите на бразилския модел.
Вече не е допустимо да се намерят доказателства, че под упоменатата фотография се намира папската „ благословия “, само че обществените мрежи в никакъв случай не не помнят. Реакциите на този изблик заляха всички обществени мрежи през уикенда, а някои настояват, че самият папа е попаднал в „ клопката на прегрешението “.

New boss of Simps - ✌
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР