Скоро в предаването COOL...T по bTV ще се случи голяма

...
Скоро в предаването COOL...T по bTV ще се случи голяма
Коментари Харесай

Бтв заменя Петя Дикова с...

Скоро в предаването COOL...T по bTV ще се случи огромна смяна. На мястото на Петя Дикова ще седне нова водеща, която съгласно слуховете е някогашна държанка на Венелин Петков, написа таблоидът " Уикенд ".

Дъщерята на Аня Пенчева излиза в майчинство до няколко седмици, а в стола ѝ ще седне амбициозната кореспондентка Поли Гергушева, твърди жълтият вестник.

Екипът на COOL...T последователно приготвя феновете за идването на новата водеща в предаването. Засега тя има 10-минутна графа, в която показва любопитките от седмицата. Истинският план на това бил, хората да свикнат да я виждат в студиото, с цел да няма разтърсвания, когато Петя Дикова си тръгне.

Самата Поли е някогашна манекенка в известната организация на Жени Калканджиева „ Визаж ”. Точно преди 10 години момичето става трето в състезанието „ Мис България ”. 19-годишната тогава Гергушева е подгласничка на Антония Петрова. За разлика от нея обаче не съумява да направи кариера в модата и се насочва към публицистиката с загадка вяра да стане тв звезда. Първата ѝ работа е в огромен по това време всекидневник, където я вижда Мартин Карбовски. По-малко от 4 години по-късно момичето към този момент работи в bTV.



 



 

Говори се, че съществена заслуга за назначението ѝ има краткотрайна спекулация с Венелин Петков, който става шеф на новините тъкмо когато Поли влиза в малкия екран. Тогава Гергушева е на 25 години, а Петков към този момент е трансферирал 40-те. Връзката им продължава едвам няколко месеца, само че за сметка на това дава мечтаните резултати — манекенката получава щатно репортерско място в малкия екран. Едва 5 години по-късно тя към този момент точи зъби и за мястото на водеща, написа още изданието.

Говори се, че Петя Дикова не била удовлетворена, че руса мацка ще се кипри в стола, за който тя се е борила с години. Дъщерята на Аня Пенчева приемала COOL...T съвсем като свое дете, защото сама е основала концепцията за предаването, борила се със зъби и нокти, с цел да измести от ефир Радост Драганова с тогавашния шлагер „ Модерно ” и да заеме нейното часово време, а по-късно — да прави рейтинг, с цел да закрепи COOL...T в програмната скица.

Това става цяла година преди Поли да пристъпи прага на bTV. Въпреки всичко бременната водеща нямала избор, защото отпускът по майчинство към този момент чука на вратата ѝ. Дъщерята на Сашо Диков ще ражда напролет, а до няколко седмици ще се отдръпна от работното си място. Искала да си вземе дълго майчинство — най-малко година. Не е ясно дали по-късно ще се върна на екран като водещата на личното си шоу.

По закон в малкия екран са длъжни да ѝ обезпечат работно място, само че нямат обвързване то да бъде същото както преди майчинството. Нищо чудно, в случай че Поли направи положителни рейтинги, да остане в стола на Петя, а самата Дикова да бъде намалена до равнище кореспондентка или най-вече редактор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР