Скоро стана ясно, че Галин и Диона са сложили край

...
Скоро стана ясно, че Галин и Диона са сложили край
Коментари Харесай

Диона за Галин: Личната ни комуникация куцаше, нямахме проблеми с парите

Скоро стана ясно, че Галин и Диона са поставили завършек на своята взаимна работа. След като през 2019 година хип-хоп изпълнителката подписа с лейбъла на Галин и даже мина в най-комерсиалния род, в този момент стана ясно, че е настъпил раздор сред тях.

Певицата още тогава написа, че е доста признателна за общата им работа и счита, че дружно са постигнали много положителни резултати, само че е решила, че е време да продължи напред. " От през днешния ден нататък съм самопродуциращ се реализатор, очаквайте доста нови неща ", написа певицата в обществената мрежа. 

Виж още:

В свое скорошно изявление обаче, Диона добави още някоко детайла, които са свързани с раздялата. Не крие, че работата с Галин ѝ е повлияла позитивно, а за аргументите за раздялата с Галин споделя: " Така взех решение. Работата ни вървеше, обаче персоналната ни връзка нещо куцаше, не се разбирахме и взехме решение като в една връзка – да приключим ", показа още певицата.

Подчертава, че различията им не са поради пари. " Ние не сме меркантилни и двамата " – откровена е звездата и добавя, че са имали освен креативен, само че и житейски разлики.

Относно това какви са проектите ѝ и дали още веднъж няма да смени стила, не счита да се връща напълно в рап музиката. Взела е компромисно решение и декларира: " Ще миксирам ".

Виж още:

Преди броени часове хубавицата пожела на всички свои почитатели да бъдат здрави през новата 2021 г. 

" Приятели, желая да ви пожелая радостно посрещане на 2021 година! Нека в действителност бъде нова и изпълнена с обич, здраве и триумфи! Дано всичко около Коронавирус 19 завърши в действителност и от него остане единствено неприятния спомен! Благодаря ви за цялата поддръжка през тази година, за всички благи известия и мнения! Искам да знаете, че имах доста компликации, само че поради вас се стегнах и ги преодолях! Пък в случай че знаете по какъв начин ми липсват срещите ни по участия... ❤️ Вярвам, че всяко зло е за положително и всичко се случва с причина. Нещата ще се наредят ", показа още Диона.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/, https://www.instagram.com/galin_music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР