Скоро Силвестър Сталоун отново идва в България, за да снима

...
Скоро Силвестър Сталоун отново идва в България, за да снима
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун към Бойко Борисов: "Продължавай да удряш"

Скоро Силвестър Сталоун още веднъж идва в България, с цел да снима собствен филм. Новината заяви Бойко Борисов в профила си във " Facebook ". " София към този момент е одобрена дестинация за работа - това е една от най-хубавите реклами за страната ни ", написа министър председателят.

Борисов разгласява и видеоклип, изпратен му от Сталоун. " А ето какво наскоро снима самият Роки и Рамбо ", означи Борисов. На видеото Сталоун честити рождения му ден и му споделя: " Ти вършиш страхотна работа. И продължавай да удряш ".



Двамата се срещнаха за пръв път през 2008 година, когато Борисов беше кмет на София. Тогава холивудската звезда пристигна в България, с цел да огледа терени на нов филм. През юни тази година Сталоун беше в страната за фотосите на нов филм за " Рамбо ". Тогава той посети премиера и означи, че двамата не са се виждали от 11 години. " Ти си си все същият Рамбо ", съобщи Борисов, показвайки фотография от предходната им среща.

През юни Сталоун се изрече ласкаво за изискванията за задгранични продукции в България. По негови думи българските служащи в киното строят по-бързо от американските. " Над 62 километра сме построили метро. Паркове, градини ", отговори Борисов.

Холивудският артист означи, че в България е доста студено спрямо Хърватия, а министър председателят отвърна: " А в Северна Македония да не е по-хубаво? Там е още по-студено. А тогава имаме Банско, Пампорово, Боровец. Световна купа за ски имаме ",
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР