Скоро ще се сдобие с трето ново попълнение. Сините чакат

...
Скоро ще се сдобие с трето ново попълнение. Сините чакат
Коментари Харесай

Левски е на финалната права за договор с желания нападател

Скоро ще се снабди с трето ново попълнение. " Сините " чакат бразилския нападател Велтон. 24-годишният футболист сега води договаряния, с цел да скъса връзките с сегашния си клуб – третодивизионния Ботафого-ПБ. Те са на финалната права, а съгласно медиите там към този момент има съглашение.
Нападателят има контракт с клуба до лятото, само че той ще бъде разтрогнат. Той към този момент се е договорил с Левски. Веднага, откакто разтрогне, офанзивният състезател ще пътува за София. Договорът му ще е за 2.5 години, какъвто е този на сънародника му .
Вчера от Ботафого-ПБ оповестиха на кои играчи сигурно ще разчитат за идната акция, а бе и оповестен лист с футболисти, които имат настоящи договори, само че най-вероятно ще изоставен. Сред едно от петте имена е точно Велтон, разгласи jornaldaparaiba.com.br.
Цунами и нападателят идват на „ Герена “, откакто помогнаха на Ботафого-ПБ да се класира за груповата фаза за Купата на Североизтока 2022 в Бразилия. Това стана факт след драма с дузпи в реванша против втородивизионния Витория. Велтон вкара изравнителното попадение за отбора си, а по-късно той дружно с Цунами осъществиха своите дузпи и класираха някогашния си клуб напред в шампионата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР