Скоро ще разберем дали Фернандо ще остане в Макларън догодина

...
Скоро ще разберем дали Фернандо ще остане в Макларън догодина
Коментари Харесай

Алонсо си е поставил срок за взимане на решение за 2018

Скоро ще разберем дали Фернандо ще остане в Макларън следващата година Фернандо Алонсо съобщи, че възнамерява да вземе решение за бъдещето си преди Гран При на Съединени американски щати идващия месец. В изявление испанският водач загатна, че има предпочитание да се състезава с отбора, само че акцентира, че желае да е за победи, а не просто за присъединяване. Миналата седмица Фернандо е бил във фабриката на отбора в Уокинг и най-вероятно е водил договаряния с управлението за бъдещето си, само че изясни, че към момента не се е стигнало до контракт:

"Може би ще е добре в идната отмора да взема финалното си решение. Между Малайзия и Япония ще ни е натоварено, само че съм си сложил краен период по-късно да реша и да избера това, което чувствам, че е най-хубаво за мен ".

"Искам следващата година да мога да се съревновавам. Искам още веднъж да съм подиума, да надвивам. Искам да се боря за международната купа. Затова ми би трябвало още малко информация преди да реша. В същото време съм оптимист, тъй като Макларън е един от най-хубавите, в случай че не и най-хубавият тим в историята на Формула 1, и си мисля, че имаме всичко належащо, с цел да успеем ", добави Алонсо.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР