Скоро ще има нов мюзикъл за живота на Майкъл Джексън.

...
Скоро ще има нов мюзикъл за живота на Майкъл Джексън.
Коментари Харесай

Звездата на Майкъл Джексън изгрява сценично

Скоро ще има нов мюзикъл за живота на Майкъл Джексън. Авторката е печелила два пъти "Пулицър " и ще го сътвори с благословията на наследниците на "Краля на попа ". Премиерата на шоуто се чака да се състои през 2020 година в Ню Йорк.
Заглавието към момента не е известно, само че текстът ще бъде написан от Лин Нотидж, която преподава спектакъл в Колумбийския университет и два пъти получава влиятелната премия "Пулицър ". И то особено за пиесата си "Sweat ", сложена през 2015 година, в която тя споделя за град в Пенсилвания, в който пораждат напрежения с имигрантското население на фона на деиндустриализацията. Пиесата от време на време се преглежда като предусещане за "Ерата Тръмп ".
Шоуто ще включва песни на изпълнителя на "Трилър " и хореографията на Кристофър Уилдън, огромно име в балета, който е работил и в Лондон, и в Ню Йорк, в това число и по акомодация на "Един американец в Париж ".
Въпросът е по какъв начин шоуто ще показа Майкъл Джексън, който се трансформира в трагична фигура след гибелта си през 2009 година Благословията на наследниците за основаването на пиесата подсказва, че фокусът ще бъде върху позитивните аспекти на кариерата му, почнала от детството, когато пееше с братята си в "Джексън 5 ".
Не за първи път историята на живота на Джексън се появява на сцената. "Цирк дю Солей " към този момент направи два спектакъла към шлагерите на артиста. "Michael Jackson One ", който се играе от 2014 година и в този момент може да с гледа в Лас Вегас, и "Michael Jackson The Immortal World Tour ", който се завъртя сред 2011 и 2014 година, също с поддръжката на неговите наследници.
Майкъл Джексън умря на 50-годишна възраст от свръхдоза мощен аналгетик, даден от персоналния му доктор, с цел да му помогне да заспи. Четири години преди този момент той бе оневинен по обвинявания в полово посягане към малолетно момче.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР