Скоро се очаква нощните заведения в цялата страна да хлопнат

...
Скоро се очаква нощните заведения в цялата страна да хлопнат
Коментари Харесай

Андреа призова: Не ни затваряйте, оставете ни да пеем!

Скоро се чака нощните заведения в цялата страна да хлопнат кепенците поради разпространяване на ковид. Андреа се завърна на сцената скоро, а програмата й е е цялостна края на летния сезон. Аала поради ограниченията срещу covid-19 и предстоящата четвърта вълна на вируса най-вероятно няма да се извърши.

„ Covid е политически проблем, не медицински. Трудно претърпявам обстановката, когато ни затворят. Не мога да заставам на едно място. За последния месец бях в Париж и Египет ", Казва някогашната половинка на Кубрат Пулев. Андреа употребява предните затваряния, с цел да запише нови части, които са тотални шлагери.

По време на последната изява на Андреа в  Китен на крайници при нея идват куп чалга артисти – Галин, Теди Александрова, Диона. Дискотеката се пръска по шевовете, а певицата взривява  публиката с осъществяване на песента „ Една българска роза “ на Паша Христова.

Андреа има проект Б за рецесията. След като  затворят нощните заведения, тя ще развива още повече твоя профил в обществените мрежи. От дълго време тя се изявява и като инфлуенсър и качва фотография след фотография, правени от фотографа на Наоми Кембъл –Тибор Голоб  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР