Скоро се очаква Amazon Studios да започне снимките на сериала

...
Скоро се очаква Amazon Studios да започне снимките на сериала
Коментари Харесай

Завръщането на Задругата - Amazon започва снимките на сериала „Властелинът на пръстените“

Скоро се чака Amazon Studios да стартира фотосите на сериала „ Властелинът на пръстените “, а най-новото попълнение в актьорския състав е британецът Максим Болдри, заяви Deadline.

В началото на годината, когато кастингите за лентата към момента не бяха завършили, продуцентската компания разгласи 15 от участниците в нея, с които към този момент имаше подписан контракт. Сред тях са Том Бъдж („ Кокода “), Джоузеф Моули („ Игра на тронове “) и Оуейн Артър („ Вавилон “). 24-годишният Болдри се е включил към плана на по-късен стадий и е прочут на публиката с функциите си в сериалите “Doctor Who ” и “Years and Years ”.

През 2017 година продуцентската компания купи правата за „ Властелинът на пръстените “ за близо 250 млн. $ след наддаване с един от съперниците си, Netflix. Адаптацията има за цел да прегледа по-подробно фантастичния свят на романа на Джон Р. Р. Толкин, спрямо кино лентата от 2003 година и също ще бъде снимана в Нова Зеландия.

Първите два епизода ще режисира Хуан Антонио Бейона, прочут с „ Джурасик свят 2 “ и „ Невъзможното “. Очаква се сериалът да започва догодина
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР