Скоро пристъваме в периода на въздушния знак Водолей и поради

...
Скоро пристъваме в периода на въздушния знак Водолей и поради
Коментари Харесай

4 важни съвета как да обичай най-шантавата зодия - ВОДОЛЕЙ

Скоро пристъваме в интервала на въздушния знак Водолей и заради тази причина сме ви приготвили няколко „ секрети от кухнята “.

Водолеите са може би един от най-потайните зодиакални знаци, които не се разкриват пред всеки. Ако съумеете въпреки всичко да си спечелите доверието им, те ще ви покажат цветната и приключенска същина, която крият от непознатите погледи. 
Представителите на този знак са интелигентни, положителни слушатели, изобретателни и чудесна компания за занимания. Те обаче не могат да ви разкрият непосредствено възприятията си и мъчно ги демонстрират. 

Ние през днешния ден ще ви дадем няколко съвета по какъв начин да се държите с представителите на тази въздушна зодия и какво да имате поради в любовен проект.
7 аргументи да обичаме Водолея
Представителите на знака Водолей са едни от най-верните другари и скъпи съветници. Ето кои са 7-те аргументи, поради които толкоз ги об...
Прочети повече
Водолеите са с чисто и огромно сърце

Водолеите нормално се пробват да скрият същността си под строга и мистериозна обвивка, само че истината е, че са истински емпати. Те са великодушни, с огромно сърце и постоянно подготвени да оказват помощ на човек в неволя. Обичат да вършат дарения, само че нормално никой не схваща за тях. Те се любуват, когато оказват помощ на някого. Самият Водолей счита, че е роден със задачата да направи света едно по-добро място.

Много интелигентни

Представителите на този знак нормално се отличават с изострен разум и са естествено надарени с просветеност. Любознателни са, непрекъснато се стремят да надграждат знанията и качествата си. Обичат да вървят на курсове, да посещават непознати места и така нататък Те са и положителни работодатели, които могат да управляват чиновниците си, даже да наподобяват стеснителни и мекушави.
Странните качества на Водолея
Един от най-мъдрите знаци в Зодиака е Водолеят. Незаменим другар и консултант, той също има своите странни качества. Ето кои са те. - Н...
Прочети повече
Отдават огромно значение на музиката

Водолеите усещат музиката по доста по друг метод от другите. Те избират дълбоките и чувствени мелодии, които ги придвижват в далечни измерения. Но несъмнено, те слушат и всевъзможен различен род музика по отношение на мотива и настроението. Ако желаете да завържете диалог с представител на тази зодия, започнете да говорите за музика и ще видите какъв брой бързо излиза от черупката си.

Поставят преди всичко обичания човек

Ако Водолей се влюби във вас, то няма потребност да се притеснявате за лоялността му – за него вие автоматизирано ставате най-важният човек. Те са подготвени на всичко за вас и анулират всевъзможни задължения, в случай че имате потребност да ги видите. Представителите на въздушния знак са импулсивни и спонтанни, могат да ви вършат редица сантиментални изненади в най-неочаквани за вас моменти. Не е належащо да си просите вниманието им – те по този начин или другояче ще са насочили цялата си сила върху вашата същина. Влюбят ли се е същински и за дълго време.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР