Скоро над американските градове ще прелетят американските пилотажни екипи „Petrels”

...
Скоро над американските градове ще прелетят американските пилотажни екипи „Petrels”
Коментари Харесай

Hill: Тръмп възнамерява да проведе операция „Силна Америка“ в големите градове

Скоро над американските градове ще прелетят американските пилотажни екипи „ Petrels” и „ Blue Angels”, съобщи Доналд Тръмп. Според него съгласно проекта „ Операция Силна Америка “ самолетите ще отдадат респект на лекарите, които са отпред в битката против COVID-19, оповестява The Hill.

В идващите седмици водачите ще прелетят над американските градове, с цел да изразят благодарността си към лекарите, които се борят с разпространяването на ковид. Това заяви американският президент Доналд Тръмп, оповестява The Hill.

„ Ние почитаме здравните служащи, които са отпред в битката против Коронавирус -19. И това ще бъде същински сигнал към всички американци, които би трябвало да бъдат бдителни по време на епидемията, " - сподели ръководителят на Белия дом по време на брифинг, написа "Поглед инфо ".

„ Това е респект към тях (медицинските служащи. - InoTV ), нашите бойци. Тъй като те са бойци, превъзходни водачи всички бойци, които се бориха в обичайните борби, които печелят " - добави той.

Според президента проектът за интервенция „ Силна Америка “ е препоръчан от самите военни. " Отбори акробатични екипи "Светкавици " и "Сините ангели " са желали да покажат своята поддръжка за служащите от американските здравни заведения, които, сходно на армията по време на война, обезверено се хвърлят в пердах ", - сподели той.

Тръмп също разгласи, че възнамерява още веднъж да организира боен церемониал в Деня на независимостта на Съединени американски щати, който предходната година коства на бюджета 2,5 милиона $. Според него празненствата са били "невероятен триумф. "

Междувременно федералните рекомендации споделят, че американците би трябвало да заобикалят срещи с повече от 10 души и да поддържат отдалеченост. Здравните чиновници считат, че тези ограничения ще оказват помощ за ограничение на разпространяването на ковид.

Тази седмица управляващите в Ню Йорк, който стана най-засегнатият район COVID-19 в Съединените щати, не разрешиха всички обществени събития до края на юни. Във Вашингтон карантинният интервал ще остане в действие най-малко доникъде на май, отбелязва The Hill.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР