Скоро Гуен Стефани и Блейк Шелтън споделиха щастливата новина, че

...
Скоро Гуен Стефани и Блейк Шелтън споделиха щастливата новина, че
Коментари Харесай

Годежните пръстени и звездите: кои се радват на най-скъпите сватбени бижута в света

Скоро Гуен Стефани и Блейк Шелтън споделиха щастливата вест, че към този момент са сгодени. Двамата са дружно към този момент пет години и се трансфораха в една от обичаните звездни двойки. Експерти бързо направиха и своето съмнение за е цената на бижуто, което краси ръката на певицата. Трудно е да се видят детайлности за пръстена, само че фотографията в обществените медии все още е единствената им " улика ". Според специалистите цената на пръстена възлиза на стойност 800 000 $.

Виж още:

  " Пръстенът е юридически по поръчка. Освен това, преди да предложи на Гуен, Блейк е изискал позволение от бащата на певицата – Денис Стефани – преди да падне на колене. Тези обичаи значат доста за Гуен. " споделят източниците. Този пръстен ни подтикна да научим цените и на други годежни бижута на огромните звезди.

Марая Кери нееднократно е разказвала за пристрастеността си към огромни камъни. Затова не е изненада, че правейки предложение на певицата, австралийският милиардер Джейм Паркър ѝ подарява пръстен, чиято стойност е 10 млн $. Интересен е фактът, че въпреки Марая по този начин и да не се омъжва за милиардера, красивото украшение остава за нея.

Виж още:

Годежният пръстен на Ким Кардашиян Уест е на стойност 8 милиона долора и е карата. Макар Ким да го носеше рядко, той е бе извънредно скъп за нея. За жал бе откраднат през 2016 година в Париж, когато в хотелската ѝ стая влезнаха бандити, с цел да я оберат. Скандалът бе огромен, само че бижуто не бе върнато. Тя обаче се снабди с имитация. 

Сватбата на Бионсе не бе обществено оповестена, тя и Джей Зи подписаха брак на загадка гала, на която участвали единствено най-близките им хора. Това не значи, че тържеството е било непретенциозно. 18-каратовият годежен пръстен на певицата е на стойност 5 милиона $ и несъмнено впечатлява с размери.

Виж още:

Дженифър Анистън получава годежен пръстен от Джъстин Теру, който тя носи на ръката си и е бил на стойност съвсем 1 млн. $. Макар двамата да не са дружно към този момент, те не престават да имат топли и другарски връзки. Припомняме, че Джен надалеч не веднъж е получавала годежни пръстени. Тя бе омъжена и за Брад Пит. 

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР