Скоро една приятелка ми каза, щом ще пиша за френската

...
Скоро една приятелка ми каза, щом ще пиша за френската
Коментари Харесай

Женско помагало! Пет стъпки към кралската свирка

Скоро една другарка ми сподели, щом ще пиша за френската обич, да се слага на мястото на тези, които я вършат непрекъснато, като специалност. Казах си – е, не съм такава, само че какво би било в случай че съм? Тази формула разрешава на дамата да влезе в роля и да развихри фантазията си. После се сетих за основната героиня от „ Съдба на куртизанка “. В една от сцените няколко аристократки я питат за какво техните съпрузи избират нея пред тях. Куртизанката без да им дава отговор обелва един банан, разтваря красивите си устни и бананът изчезва за секунди. Целият!
Един от първите уроци, които получават френските куртизанки, е: „ Независимо какви са и какъв брой са богати мъжете, всички мечтаят за едно – неустоима изкусителка. Опознай ги, с цел да им носиш наслаждение “. Затова направих лично изследване измежду мои другари като ги попитах какво е съгласно тях идеалното фелацио.
Ето какво ми сподели първият: „ За мен е значима единствено играта с главичката, да не допират топките ми “.
Вторият ми изясни: „ Идеалната свирка значи да ми целува топките, да си играе с тях, да ги смуче. Топките са най-важното “.
Третият твърдеше, че най-вече се възбужда, когато му го вършат без помощта на ръцете, единствено с уста. Това се наричало кралска свирка. Независимо от другите им желания не открих мъж, който да каже, че не обича обич по френски. Е, може и да има подобен. Ама едва ли!

Уроците на френските куртизанки:
* Добрата куртизанка не трябва да се гнуси. Ако не й харесва, мъжете усещат. Както кучетата усещат, когато се опасяваме от тях. На никой мъж не би му харесало да усети погнусата на партньорката си.
* Използвай езика си все едно смучеш близалка. Със зъбите леко – единствено едвам го накараш да желае още.
* Действай нежно с ръцете. Според актуалните сексолози обаче хората постоянно подтикват колегата си по метода, по който те желаят да бъдат подтиквани, а би трябвало да е противоположното. Клиторът е 32 пъти по-чувствителен от главичката на члена. Затова мъжете постоянно натискат клитора, тъй като знаят какво им харесва на тях. При дамите е същото – едва подтикваме члена, тъй като за нас е неприятно, когато притиснат с език прекомерно мощно клитора ни.
* Използвай цялата си длан и докосвай по цялата дължина на члена, а когато започнеш да правиш още по-силни придвижвания с ръце и уста се концентрира върху главичката и мястото под нея.
* Изкусната държанка не прекъсва процеса на облекчаване преди мъжът да стигне до оргазъм.

За идеалния оргазъм е значим ритъмът
Другата загадка на идеалното фелацио е в ритъма. Предизвикването на ерекция не е толкоз мъчно, само че с цел да стигне той до оргазъм, ритъмът е наложителен. Ръцете би трябвало да работят дружно с устата, като нейно продължение. Устата постоянно би трябвало да има контакт с главичката, а ръцете да се движат нагоре-надолу с една й съща скорост. Преди оргазма ритъмът може да се забърза, само че натискът би трябвало да се резервира. Ако прекъснете даже за няколко секунди, има възможност да се наложи да започнете изначало. А когато усетите, че той е пред приключване, постарайте се да го поемете оптимално надълбоко в устата си.

Да глътна или не?
За положителната куртизанка гълтането е наложително. Ако тя изплюе спермата, демонстрира, че не приема до дъно своя сътрудник. Ако не ви харесва усета на спермата, дайте на обичания си да пие сок от ананас. Той трансформира неприятния усет 20 минути откакто бъде изпит. Имайте поради, че цигарите, алкохолът, рибата и чесънът вършат усета на спермата много противен.
Е, това e от мен. Почти свърших. Пък и за френската обич не би трябвало единствено да се написа, би трябвало и да се практикува.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР