Скоро британският вътрешния министър Саджид Давид ще представи план на

...
Скоро британският вътрешния министър Саджид Давид ще представи план на
Коментари Харесай

Лондон готви драстични съкращения на гурбетчиите от ЕС

Скоро английският вътрешния министър Саджид Давид ще показа проект на кабинета имигрантите от страните от Европейския съюз да бъдат фрапантно съкратени - някои групи до 80% Това произтичабо от желанията на държавното управление в Лондон за вдишване на контрола над английските граници, написа в. "Таймс ", съобщи Блиц.
Промяната би трябвало да стане факт от 1 януари 2021 година, когато изтича контрактуваният временен интервал след Брекзит. Целта е чистата имиграция от Европейски Съюз да намалее до 10 000 души годишно, защото през последните 6 години тя превишавала 74 000 души.
Плановете на кабинета са към 2025 година този брой да не надвишава 25 000 души, като ще се дава преимущество на квалифицираните служащи.
Висококвалифицираните европейци би трябвало да намалеят в идващите 6 години от 15 000 (през 2017 г.) до 11 000. Тези със междинна подготовка ще бъдат фрапантно орязани от 18 500 до 4500, съгласно проекта, представен от "Таймс ".
За европейските жители с ниска подготовка (40 000 имигранти през предходната година) ще стане съвсем невероятно да влизат в страната и да си търсят работа на място. Те може да получават виза за престояване за период до една година, само че единствено в случай че идват от страни "с невисок риск от корист с имиграцията ".
Работещите със междинна подготовка ще имат работна виза, единствено в случай че потвърдят контракт с годишен приход от не по-малко от 30 000 паунда годишно, добавя "Таймс ".

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР