Скоро българските зрители ще могат да гледат филм по романа

...
Скоро българските зрители ще могат да гледат филм по романа
Коментари Харесай

Снимат филм по романа 18% сиво на Захари Карабашлиев

Скоро българските фенове ще могат да гледат филм по романа на Захари Карабашлиев " 18% сиво ". Снимките на лентата започнаха във Варна.


Главните герои ще бъдат изиграни от Руши Виденлиев и Доля Гавански.
Режисьор ще бъде Виктор Чучков–син.
Историята се върти към Зак, който е трийсет и няколко годишен някогашен фотограф, а в този момент чиновник в калифорнийска фармацевтична компания. Дни откакто любовта на живота му - Стела, го е напуснала, той минава границата с Мексико, с цел да удави тъгата в алкохол. В края на една луда нощ в Тихуана той попада на кървава сцена, намесва се, с цел да избави непознат живот, и по знамение съумява да се отърве жив със отмъкнатия от нападателите му ван.
Усложненията настъпват, когато в непознатия автомобил Зак намира чувал прясна марихуана. С тревата в багажника и платен на остаряло кино " Никон ", той поема към Източния бряг. Това странствуване - колкото напред в пространството, толкоз и обратно във времето - преплита две паралелни действителности: там преди и тук в този момент. В първата е невероятната му връзка със Стела, студентските години в България през 90-те, акомодацията по-късно в Америка. Втората действителност го слага в рискови обстановки, с които би трябвало да се оправя, с цел да продължи живота си.
В поредност от подиуми героят прекосява континента, с цел да доближи крайната си цел - Ню Йорк, където го чакат и най-големите тествания, както и истината за отсъствието на Стела.
Филмът се осъществя с поддръжката на Националния кино център, Българска Национална телевизия, община Варна, немският фонд MDM и Сръбският кино център.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР