Скопие. Така изглежда един изнудван човек, който има много противоречия

...
Скопие. Така изглежда един изнудван човек, който има много противоречия
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ: Видяхме как изглежда изнудван човек

Скопие. Така наподобява един изнудван човек, който има доста несъгласия в историята си и човек, чийто персонален интерес е над груповия. Ако ДСИ и СДСМ са европейската полезност, в която Кастриот Реджепи има вяра, то Европейският съюз има главоболие от Кастриот, ДСИ и СДСМ реагират от ВМРО-ДПМНЕ на думите не депутата от БЕСА Кастриот Реджепи, който се скри и не се яви на съвещанието за гласоподаване на избор на съмнение на държавното управление на Зоран Заев и който по-рано даде конференция и изясни „ изгубването си “, написа скопското електронно издание “Курир “ .

„ Кастриот Реджепи първо непринудено сложи подписа си за рухването на държавното управление на СДСМ и ДСИ, а по-късно, откакто изчезна за повече от 10 часа, смени позицията си и ДСИ и СДСМ станаха образец за неговите полезности.

Методите, с които СДСМ и ДСИ трансформираха мнението на Кастриот, не са нито демократични, нито европейски, а режимни.

Правителството, което Кастриот краткотрайно избави, загуби легитимността си да ръководи Македония и рухването им е неизбежно. „ Реалността е, че жителите гласоподаваха за смяна и по тази причина единственият излаз от тази рецесия и единственото избавление за Македония са бързите предварителни избори, след които ще бъде образувано устойчиво държавно управление, което ще изведе Македония от тази невъзможност и ние ще се движим напред, " се споделя в изказването на ВМРО-ДПМНЕ.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР