Скопие. Служител на Световната банка, който е на посещение в

...
Скопие. Служител на Световната банка, който е на посещение в
Коментари Харесай

„Курир“ : Кучета нападнаха служител на Световната банка в Скопие, той си счупил при бягството, предишната им жертва е член на екипа на Йенс Столтенберг

Скопие. Служител на Световната банка, който е на посещаване в задачата в Скопие е бил атакуван от глутница кучета, до момента в който тичал на кея на река Вардар в столицата, при бягството си паднал и си счупил крайници. Когато бил атакуван от кучетата, банкерът почнал да вика за помощ, само че не получил такава, без значение, че наоколо забелязал униформени лица, оповестява СДК.МК, написа скопското електронно издание „ Курир “.
След това пострадалият е откаран в една от частните лечебни заведения в Скопие, отбелязва изданието.
От Мисията на Световната банка в Македония са удостоверили случая пред СДК.
„ Член на екипа на международната банка, който е на посещаване в Македония, беше атакуван от улични кучета на кея на Вардар, до момента в който правел джогинг. От боязън скочил от зида и си счупил крайници. Сега се усеща добре, само че естеството на пострадването му е такова, че му би трябвало време, с цел да оздравее “, за прецизирали пред „ Сакам да кажам “ от задачата на СБ в Скопие. „ Световната банка съжалява за този противен епизод. Скопие е прекрасен и гостолюбив град, само че считаме, че е значимо да се управлява казуса с дивите кучета в градовете по метод, който е човечен за четириногите и който обезпечава сигурност за жителите и посетителите на града “, прибавят още от СБ.
Според очевидци, същата глутница е нападнала на кея и член на екипа на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг по време на неговото двудневно посещаване в Скопие на 5 и 6 септември, само че той останал незасегнат.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР