Скопие. Над 20 души са откарани в болница, а неофициално

...
Скопие. Над 20 души са откарани в болница, а неофициално
Коментари Харесай

„Сител“ : Над 20 ранени и 5-6 загинали при преобръщане на автобус в Македония

Скопие. Над 20 души са откарани в болница, а импровизирано се оповестява за 5-6 починали, при катурване на рейс с 50-тина пасажери на излизане от Скопие, Македония, в сряда вечерта, оповестява скопският ефирен канал „ Сител “ .
Според информацията на медията, хората са починали на място, когато рейсът на компания Дурмо – Турс, пътувайки по маршрута Скопие-Гостивар, е изхвърчал от пътя край село Ласкарци и се е преобърнал върху покрива си.
Пет от ранените бяха отведени в Центъра за незабавна помощ и съгласно изказването на доктор Хасани за Сител, има заплаха за живота им и незабавно се нуждаят от хирургическа интервенция.
Сред ранените има една бременна жена, а останалите са възрастни. Поради сериозността на пострадванията, целият медицински личен състав на незабавния център е мобилизиран и всички оперативни зали са освободени, сподели доктор Хасани
Нараняванията са основно на крайниците и корема.
На мястото на случая са пристигнали 13 автомобила на Бърза помощ от Скопие, Тетови и Куманово, а 9 коли за спешна помощ от Скопие са се върнали два пъти, с цел да транспортират тежко ранените в лечебни заведения.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР