Скопие. Мнозинството от респондентите в анкетата на Агенцията за аудио

...
Скопие. Мнозинството от респондентите в анкетата на Агенцията за аудио
Коментари Харесай

„Макфакс“ : И през 2018 македонците са гледали най-много „Сител“

Скопие. Мнозинството от респондентите в анкетата на Агенцията за аудио и аудиовизуални медийни услуги са дали отговор, че през 2018 година на ежедневна и ежеседмична основа са гледали телевизия „ Сител “, предава македонската организация „ Макфакс “ .
На ежедневна основа „ Сител “ е гледана от 38,85% от запитаните. На второ място е „ Канал 5 “ с 30,84%, а по-късно са „ Телма “ и албанскоезичната телевизия „ Алсат – М “. Обществената медия МТВ1 е на пето място, а след нея са „ ТВ 24 “ и „ Алфа “. От 8 до 11 място са задгранични канали.
Данните от анкетата демонстрират, че на ежеседмично равнище „ Сител “ е следена от 52,85% от феновете. На второ място в категорията още веднъж е „ Канал 5 “ с 45,41%, а трета е „ Телма “ с 25,59%.
35,5% от запитаните са показали, че най-вече гледат вести, 20,4% - информативните стратегии, 10,8% - занимателни и музикални стратегии и 9,7% - сериали.
Анкетата е направена по метода CATI – телефонно изявление благодарение на компютър. В проучването са взели участие 9600 души.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР