Скопие. Изслушването на специалният прокурор Катица Янева в Прокуратурата за

...
Скопие. Изслушването на специалният прокурор Катица Янева в Прокуратурата за
Коментари Харесай

Плюс Инфо : Изслушването на Катица Янева в Прокуратурата продължава повече от четири часа

Скопие. Изслушването на специфичният прокурор Катица Янева в Прокуратурата за проведена престъпност и корупция продължава повече от четири часа, отбелязва скопската електронна медия " Плюс Инфо " .
Янева е придружавана от юрист Стеван Павлески, също някогашен прокурор. Според правни специалисти няма нищо спорно в това, че Янева е съпроводена от юрист, до момента в който дава показания, въпреки в медиите да се появиха спекулации, че може да бъде привлечена като обвинен по случая " Рекет ".
" Все още съм специфичен прокурор. Прокурорите ми работят и се надявам тази есен да имаме решения на делата. Що се отнася до моето изказване през днешния ден, уповавам се моите причини да ускорят следствието ", напомня медията думите на Янева преди влизането й в Прокуратурата.
Тя е близка до първия обвинен по делото, Боян Йовановски - Боки 13, а гласът й може да бъде чут в някои от записите, публикувани от италианския ежедневник La Verita. В един от телефонните диалози сред Боки 13 и предприемача Орце Камчев, който е обвинен по случая " Империя ", се чува по какъв начин Янева споделя на Камчев да не се тормози, тъй като всичко ще бъде наред.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР