Скопие. Докато бившият специален прокурор Катица Янева се намира в

...
Скопие. Докато бившият специален прокурор Катица Янева се намира в
Коментари Харесай

„24 Вести“ : Орце Камчев се разхожда в Банско

Скопие. Докато някогашният специфичен прокурор Катица Янева се намира в ареста, Орце Камчев се разхожда в България, а изказването му от прокуратурата, което изтече обществено, разгневи ръководещите, осведоми македонският ефирен канал „ 24 Вести “
Прокуратурата удостовери, че първата страница от записа е достоверна. Но в нея няма имена на политици, споменавайки сина на Янева и двама предприемачи.
Един от най-богатите македонци, когато се е явил при Вилма Русковска, е обяснил по какъв начин Боян Йовановски (Боки 13) неведнъж му е предложил бизнес хрумвания, които той е видял като рекет.
„ На втората среща в моя кабинет Бояан Йовановски предсътави контракт, който беше подписан от шефа на тази франчайз компания, това е синът на прокурор Катика Янева. Поискаха ми 4 млн. евро за ноу-хау за търговията и плюс избрани проценти, които бяха посочени в контракта, за какви суми в този момент не помня. Разбрах, че това в действителност е мним план, защото с изключение на контракта, не ми беше показан бизнес проект, което означаваше, че задачата е да се вземат пари от мен “, сподели Камчев.
Това, което Камчев е споделил по-нататък е незнайно. Прокуратурата на Русковска проверява по какъв начин е изминал протокол от досъдебно следствие.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР