Скопие. Депутатът от Северна Македония Бисера Костадиновска-Стойчевска не пренебрегва дълга

...
Скопие. Депутатът от Северна Македония Бисера Костадиновска-Стойчевска не пренебрегва дълга
Коментари Харесай

A1 On : Депутат от РСМ с COVID-19 обяви готовност да влезе със скафандър в парламента

Скопие. Депутатът от Северна Македония Бисера Костадиновска-Стойчевска не подценява дълга си към жителите като депутат даже по време на боледуването си от COVID-19. Облечена в защитен скафандър, Костадиновска-Стойчевска разгласи, че ще отиде в Народното събрание в Скопие за гласоподаване на пакет за финансова помощ, предава скопската електронна медия A1 On .

„ Пристигам в Народното събрание, с цялостно защитно съоръжение против COVID-19, с цел да вземам участие в днешната сесия, на която ще приемем законите, които обезпечават финансова помощ на хиляди жители и компании ”, заяви депутатът в обществената мрежа „ Facebook “.

„ Няма да позволим изнудване! Моят дълг като народен представител е непрекъснат и доблестен. И здрава, и болна съм задължена да направя всичко, с цел да получат жителите помощта, която държавното управление им е предоставило. ВМРО-ДПМНЕ и опозицията може да продължат да вършат всичко, което са замислили против хората - само че на вятъра, ще приключим работата си “, увери Костадиновска-Стойчевска.

Парламентарната група на СДСМ разгласи в неделя, че има трима народни представители с позитивен тест за COVID-19. От партията обясниха, че са обезпечили за тях скафандри, ако наличието им бъде належащо за събирането на кворум.

Превод и редакция: Тереза Герова

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР