SKODA разпространи първото видео на новата и първа по рода си

...
SKODA разпространи първото видео на новата
и първа по рода си
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2020: Първо видео на SKODA OCTAVIA RS iV

SKODA популяризира първото видео на новата и първа по рода си за марката OCTAVIA RS iV, която ще бъде показана за първи път по време на салона в Женева през следващата седмица.

Новата OCTAVIA RS iV ще бъде оборудвана с plug-in (зареждаема) хибридна задвижваща система, формирана от 1.4-литров TSI бензинов мотор и електромотор с мощност от 116 конски сили. Общата максимална мощ на системата е 245 конски сили, оптималният миг достига 400 Нм, а автономността на автомобила в чист електрически режим е до 55 километра.



На щанда на SKODA ще бъде показана също така и новата OCTAVIA iV, оборудвана с хибридна система, формирана от 1.4-литров TSI бензинов мотор с максимална мощност от 156 конски сили, литиево-йонна батерия с потенциал от 13 kWh, 6-степенна роботизирана предавателна кутия DSG и електромотор, който усилва общата максимална мощ на автомобила до 204 конски сили и оптимален въртящ момент от 350 Нм.

KAMIQ е първото пазарно предложение на компанията, което ще носи името на новото ниво на осъществяване SCOUTLINE. В оборудването на новата трансформация са включени допълнителни черни матови вежди на калниците, нови детайли по екстериора, 17- или 18-цолови алуминиеви джанти, задни светлини с напълно диодно осъществяване, допълнителна отбрана в преданта и задната част на купето, заден дифузьор и други.

В интериора на SKODA KAMIQ SCOUTLINE основен акцент са регулируемите във височина предни седалки с нова тапицерия ThermoFlux с Suedia микрофибърни детайли, кожена тапицерия за кормилото, ръчната спирачка и скоростния лост, педали с алуминиеви подложки, система за индиректно осветление с три цветови подсветки и други.

KAMIQ SCOUTLINE, който ще бъде стартиран на пазара през юни, ще се предлага като изпълнение за всички двигателни версии на модела, оптималните мощности на които варират от 90 до 150 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР