SKODA разпространи нови снимки и видео на изцяло новото си 100%

...
SKODA разпространи нови снимки и видео на
изцяло новото си 100%
Коментари Харесай

Електрическата SKODA ENYAQ iV ще се ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.2 секунди

SKODA популяризира нови фотоси и видео на изцяло новото си 100% електрическо пазарно предложение ENYAQ iV, което е първата кола на марката, създадена на специално създадената за електрически автомобили модулна платформа MEB на Volkswagen Group.

ще се предлага във верси с две и четири задвижващи колела, и ще предложи свободен пробег от до 500 километра според от избора, който създадат клиентите. Те ще могат да избират сред батерийни блока, пет мощностни модификации и система за бързо зареждане при налична инфраструктура.

От SKODA разясняват, че ENYAQ iV, който ще се произвежда в завода на марката в Млада Болеслав, ще предложи емоционален дизайн, типичният за марката интериорен простор, 13-инчов информативен екран и върхови системи за съгласуваност.



SKODA ENYAQ iV ще стъпи на пазара с основни габарити дължина 4648 мм, широчина 1877 мм и височина от 1618 мм, а междуосието на електромобила ще бъде 2765 мм. Товарното му отделение ще предложи потребен размер от 585 литра.

Новият електрически автомобил на SKODA ще бъде пуснат в произвеждане към края на тази година, а пазарното му лансиране е планувано за начолото на 2021 година, като първоначално ще се предлага пилотната му специална серия Founder’s Edition (1895 бройки)

Базовата версия на SKODA ENYAQ iV ще бъде ENYAQ iV 50, като на борда ще бъде интегриран батериен блок с потенциал от 55 kWh и електромотор в задната част на купето с мощност от 150 конски сили, а автономността ще бъде от до 340 километра. Свободният пробег се усилва до 390 километра при избор на модификацията с 62 kWh батерия. Модификацията ENYAQ iV 80 (82 kWh батерия), която е със задно задвижване, обещава мощ от 205 конски сили и до 500 километра пробег. Съшата батерия ще бъде вградена и в двете версии със задвижване на четирите колела- 80X и vRS, които обещават мощности от надлежно 266 и 306 конски сили, и пробег от до 460 километра.

Топ-версията на ENYAQ iV ще предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 6.2 секунди и оптималната скорост на движение от 180 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР