SKODA разкри първите подробности за обновените версии на хитовите си SUV модели

...
SKODA разкри първите подробности за
обновените версии на хитовите си SUV
модели
Коментари Харесай

SKODA освежи KAROQ и KODIAQ

SKODA разкри първите детайлности за обновените версии на хитовите си SUV модели KAROQ и KODIAQ, които за версията си 2020-а година получават редица стилистични и технологични промени.

Сред главните новости при версиите 2020 година на KAROQ и KODIAQ от SKODA е въвеждането в оборудването на системата за повишаване на сигурността Side Assist, която е в състояние да предизвести за съществуване на превозно средство в мъртвата точка на погледа на лидера на разстояние от до 70 метра. Системата заменя познатата Blind Spot Detect, която функционираше на разстояние от 20 метра.

Версиите 2020 година на SKODA KAROQ и KODIAQ получават адаптивното окачване DCC като оборудване и отвън модификациите си със задвижване на четирите колела, в резултат на което към този момент и клиентите на версиите на двата модела с предно задвижване ще могат да избират между трите съществени режима на поведение- Comfort, Normal и Sport.

Друга забавна оригиналност при SKODA KAROQ е въвеждането в портфолиото на нова двулитрова TDI трансформация, максималната мощност на която е 190 конски сили. Новата модификация идва във версия със задвижване на четирите колела и роботизирана седемстепенна DSG предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР