Skoda обяви, че за да отбележи най-успешната си година в автомобилния

...
Skoda обяви, че за да отбележи най-успешната
си година в автомобилния
Коментари Харесай

SKODA отбелязва най-успешната си година в автомобилния спорт с лимитирана Fabia

Skoda разгласи, че с цел да означи най-успешната си година в автомобилния спорт, ще лансира на пазара специфична лимитирана серия на модела Fabia.

Представителите на лимитираната серия са изпълнени цветово по този начин, че да наподобяват решението при шампионската си спортна Fabia R5 (WRC2). Всеки един от автомобилите ще бъде оборудван също така с 1.4 литров TSI мотор с максимална мощност от 125 конски сили, който е комбиниран с роботизирана седемстепенна предавателна кутия и спортно окачване.

Крайният резултат от работа на екипа зад проекта е основаването на най-бързата версия на настоящата Fabia, която е в състояние да се форсира до максимална скорост на придвижване от 203 км/ч, като първите 100 от тях могат да бъдат достигнати за 8.8 секунди.

В оборудването на новата спортна лимитирана серия на Skoda Fabia са включени също по този начин 17-цолови алуминиеви джанти с избор сред три цвята, състезателен волан, нови спортни седалки, изпускателна система с нови накрайници, отопляеми предни седалки, камера за задно виждане, навигационна система, климатична инсталация и доста други.

Лимитираната серия на Skoda Fabia ще включва само 1300 автомобила, като ще бъде налична в огромна част от Европа, включително и в България , от февруари следващата година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР