SKODA обяви, че в завода на марката в Млада Болеслав е

...
SKODA обяви, че в завода на марката в Млада
Болеслав е
Коментари Харесай

SKODA започна производството на KAMIQ

SKODA разгласи, че в завода на марката в Млада Болеслав е почнало производството на изцяло новия за европейския пазар модел KAMIQ, който след KODIAQ и KAROQ е третото SUV предложение на марката за местните потребители.

SKODA KAMIQ, която комбинира типичните за SUV автомобилите параметри, като високо отстояние от пътя и по-висока позиция на седалките, с маневреността и преимуществата на компактните модели, се сглобява в комплекса на компанията заедно с OCTAVIA, FABIA, SCALA и KAROQ.

Основните габарити на SKODA KAMIQ, който е разработен на модулната MQB платформа на VW Group, са дължина 4241 мм, широчина 1793 мм и височина 1531 мм, а междуосието е 2651 мм. С товарна съдържимост от 400 литра (1395 литра при сгънати задни седалки), ще предложи и достатъчно шир за пасажерите на задните седалки, които ще могат да разчитат на свободно пространство от 73 мм в региона на колената си.

Новият модел ще стъпи на пазара с избор между четири двигателни версии и възможност за поръчка на адаптивно окачване. Базовата версия на KAMIQ ще разполага с еднолитров TSI бензинов мотор с 95 конски сили, след което се подреждат еднолитров със 115 конски сили, четирицилиндров 1.5 литров със 150 конски сили и 1.6 литров TDI дизелов със 115 конски сили.

KAMIQ ще се предлага и с богат набор системи за дейна и пасивна сигурност, в това число Front Assist и Lane Assist за отбягване на удар, адаптивен круз надзор, Crew Protect Assist за в допълнение обезопасяване на пътниците при положение на случай, паркинг асистент и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР