SKODA обяви, че днес в завода на Volkswagen Group в Словакия

...
SKODA обяви, че днес в завода на Volkswagen Group в
Словакия
Коментари Харесай

Стартира производството на електромобила SKODA CITIGO iV

SKODA разгласи, че през днешния ден в завода на Volkswagen Group в Словакия е почнало производството на първия напълно електрическия модел на марката- CITIGO iV.

SKODA CITIGO iV е оборудвана с батериен блок с капацитет от 32.2 kWh и електромотор с мощност от 83 конски сили и 212 Нм. Задвижването на компактния електромобил се реализира чрез предните колела, оптималната му скорост на движение е 130 км/ч, а свободният му пробег може да доближи до 260 километра.

От SKODA разясняват, че с компактните си размери от дължина 3597 мм и височина 1645 мм, CITIGO iV е идеално решение за градска мобилност, с необятен интериор за четирима и товарно поделение с вместимост от 250 литра (923 литра при сгъване на седалките).

В общоприетото съоръжение на са включени системата за повишение на активната безопасност Lane Assist, фарове за мъгла и дневни диодни светлини, и други, а от марката са планували и опция за избор на спомагателни пакети, които предлагат дооборудване на електромобила със седалки с затопляне, задни паркинг сензори, автоматизирани фарове и чистачки, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР