Skoda Auto отново подкрепя Световното първенство по хокей на лед

...
Skoda Auto отново подкрепя Световното първенство по хокей на лед
Коментари Харесай

Skoda Auto отново подкрепя Световното първенство по хокей на лед

Skoda Auto още веднъж поддържа Световното състезание по хокей на лед (IIHF Ice Hockey World Championship), което тази година ще се организира във Финландия и Латвия от 12 до 18 май.

Автомобилният производител е Официален главен спонсор на IIHF Ice Hockey World Championship от 1993 година и след новото съглашение, ще продължи да извършва тази си роля най-малко до 2027 година.

" Skoda и хокеят на лед вървят ръка за ръка ", разяснява Мартин Ян, член на борда Продажби и Макетинг на марката. " Ние сме формален главен спонсор на Световното състезание по хокей на лед в продължение на 30 години и предходната година удължихме това особено партньорство до 2027 година. Предстоящото събитие е идеалната сцена за нас да покажем нашата нова еднаквост на марката и настоящите електрически модели ".

За организационните потребности на спортното събитие, Skoda Auto ще даде 45 автомобила, всеки един от които с електрифицирано- зареждаеми (PHEV) хибриди или 100% електрически модели, задвижване. Сред предоставените за потребностите на IIHF Ice Hockey World Championship коли ще има представители на и Octavia Combi RS iV в Mamba Green екстериор, във Phoenix Orange и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР