SKODA Auto обяви, че през изминалата година компанията е подава 94

...
SKODA Auto обяви, че през изминалата година
компанията е подава 94
Коментари Харесай

SKODA с рекорден брой заявени патенти за 2019 година

SKODA Auto разгласи, че през миналата година компанията е подава 94 заявки за патенти, което е рекорден брой за цялата индустрия на Чехия на годишна база и е 2 пъти повече в съпоставяне със декларираните от автомобилния производител през 2017 година.

"Иновативната мощ на нашите служители е част от ДНК структурата на SKODA Auto ", разяснява Кристиан Щрубе, член на борда на подразделението Технологично развиване на SKODA. "С всяко ново подадено заявление за патент, което подадем, прибавяме нова глава в историята на SKODA като производител на съвременни и иновативни коли "

Голяма част от подадените заявки са иновативни решения от семейството продукти Simply Clever, включително , специални постелки за пода направени от кухи влакна, заключващ механизъм за предпазен колан с интегрирана подсветка, иновативна система за обезопасяване на куфари и товари в багажното поделение и други.

Част от патентите на SKODA Auto са свързани и с индустриалния развой, като тук пример е специфична камера-система, използвана за точно подравняване на елементите на автомобила преди тяхното заваряване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР