Сключването на брак е важно решение, което трябва да бъде

...
Сключването на брак е важно решение, което трябва да бъде
Коментари Харесай

Женско помагало: Как да го накарате да ви предложи брак

Сключването на брак е значимо решение, което би трябвало да бъде в съгласие и от двете страни. Понякога обаче дамите са подготвени от по-рано и копнеят да чуят значимия въпрос. Колкото повече половинките ви се бавят, толкоз повече напрежение се натрупва посред им. Директният диалог не постоянно работи, тъй като той може да се почувства притиснат. Затова е по-добре да започнете с някои хитринки.

Излизайте с повече женени другари
Изберете такива, които имат здрав брак и постоянно разясняват какъв брой е хубаво, че са основали семейство. Когато средата е фамилна, подсъзнателно това ще му повлияе и той ще се замисля повече и повече да ви предложи брак.

Помощ от майка му
Не е срамно да поискате помощ. Майките постоянно копнеят да видят децата си щастливи и за внуци. Ако ви харесва, има огромен късмет да ви спомага да убедите обичания си да ви предложи брак, мислейки че това е негово решение.

Намекнете му без думи
Тънката граница сред това да не се усеща притиснат е, като избягвате да говорите по тематиката непосредствено, само че показвате, че мислите за нея. Например можете да оставите булчински списания на видно място. Или сякаш доброволно да коментирате женитба на своя другарка, до момента в който той е наоколо. Нека тематиката за сватбата му се набива в очите, само че без да излиза от вашата уста.

Прескочете сватбата, говорете за бебе
Може и да не го напъвате да ви предложи вербално, само че когато заговорите за деца и бъдещи проекти, сватбата разумно е преди бебето. В случай, че той е на една вълна с вас и желае семейство, ще е доста по-лесно „ естествено “ да стигне до решението за брак. Започнете ли да планирате бебе, отвред ще летят въпроси за женитба и в последна сметка той ще отвори тематиката и за това, без да сте я инициирали вие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР