Склонността на човечеството към всеобща лудост днес има конкретно проявление

...
Склонността на човечеството към всеобща лудост днес има конкретно проявление
Коментари Харесай

Търсачи на извънземни се готвят да щурмуват Зона 51

Склонността на човечеството към всеобща полуда през днешния ден има съответно проявяване - всевъзможни фенове на паранормалното и откровената религия, че те, " извънземните " са измежду нас започнаха през вчерашния ден да идват в Невада край секретното американско военно оборудване, известно като " Зона 51 ", заяви Ройтерс.

От дълго време витае мълва, че там се съхраняват държавни секрети за извънземен живот. Но, щурмът е тъкмо в този момент, тъй като през юли тази година шегобиец насочи самобитно предизвикателство във фейсбук като сътвори събитие " Да щурмуваме " Зона 51 " и дефинира съответни дати през септември - в интервала 20-22. Нещата обаче излязоха от надзор и стотици, изцяло съществено се записаха за присъединяване. 

Жители на градчето Рейчъл, намиращо се на 20-ина километра от базата, се боят от възможното пълноводие на огромни тълпи хора, а създателят на шегата, който отдавна изясни, че няма желание в реалност да щурмува строго секретната военна база, също показа паниките си, че може да настъпи филантропично злополучие в Рейчъл, където живеят единствено 50 души, няма магазин за хранителни артикули, нито бензиностанция. Той още веднъж се разкая за неуместния си апел и изясни, че всичко е било просто една смешка. Въпреки това десетки гости дойдоха през вчерашния ден в единствения търговски обект в градчето - мотел, въодушевен от тематиката за извънземния живот. Те се настаниха в палатки и кемпери.

" Зона 51 " от години е обхваната в загадъчност, което подхранва тайни теории, че там има остатъци от летяща паница и телата на извънземния й екипаж след хипотетичната й злополука в Ню Мексико през 1947 година

Правителството на Съединени американски щати удостовери за съществуването въз основата едвам през 2013 година, когато разгласява архиви на Централно разузнавателно управление на САЩ, в които написа, че обектът е употребен за експериментиране на шпионски самолети.

Raid on Area 51.

So it begins. pic.twitter.com/qPlx7ltXod

— Joe (@joelcanojr) September 20, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР