Склонноста към обобщение говори за социалистическо мислене.С тези думи председателят

...
Склонноста към обобщение говори за социалистическо мислене.С тези думи председателят
Коментари Харесай

Цитат на деня: Склонноста към обобщение говори за социалистическо мислене

Склонноста към резюме приказва за социалистическо мислене.

С тези думи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова разяснява пред " Нова телевизия " вчерашното послание към народа от страна на президента Румен Радев. В него президентът разкритикува ръководещите по няколко тематики и сне доверието си към държавното управление. Обръщението на президента вижте тук.

Според Дариткова Радев е направил доста систематизирания, което не било вярно, защото кабинетът е излъчен от Народното събрание, а то от своя страна е образувано от вота на гласоподавателите.

" Дали в този момент ще изрази съмнение и към Народното събрание? Целта на офанзивата е държавното управление и парламентарното болшинство, което го е излъчило. Президентската институция се е откъснала от действителния живот на българите. Ние решаваме действителните проблеми на хората. Борисов е на терен, а президентът е пред микрофоните в президентството ", сподели още Дариткова.

По този метод тя напомни по какъв начин час и половина след обръщението на Румен Радев министър председателят Бойко Борисов отиде на строителната площадка на водопроводната връзка сред София и Перник, шофирайки джипа си. След това той отговори на въпроси на публицисти, които подлага на критика, че го гонят като мисирки.

" Аз декември месец съм свалил доверие от него. Това е формалният ми коментар ", разгласи Бойко Борисов в отговор на обръщението на президента.

Какво още сподели Борисов четете тук.
Колко постоянно Борисов се вижда с новия основен прокурор четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР