Скиновете в Counter-Strike: Global Offensive станаха изключително скъпи през годините,

...
Скиновете в Counter-Strike: Global Offensive станаха изключително скъпи през годините,
Коментари Харесай

Новобранец в CS:GO спечели скин за $200 000 след само 3 дни игра

Скиновете в Counter-Strike: Global Offensive станаха извънредно скъпи през годините, като през днешния ден доста от тях костват стотици хиляди долари. За благополучие на един 18-годишен новобранец в играта, три дни се оказаха задоволителни, с цел да бъде погален от ориста, получавайки скин на стойност към $200 000 от една от първите кутии с награди, които е съумял да отвори в късата си „ кариера “ в CS:GO.

Скиновете в Counter-Strike станаха толкоз търсени и скъпи за колекционерите заради изключителната им необичайност и впечатляващ дизайн. Цената на доста от тях надвишава хиляди долари, само че безспорно най-желаният предмет е „ синият елмаз “ Karambit Case Hardened – извънредно необичаен нож, чиято приблизителна стойност е над $150 000. Има едвам 12 сходни скина в целия свят на CS:GO, което до някъде изяснява умопомрачаващата им цена, а въпросният дебютант в играта е имал шанса да завоюва тъкмо един от тях. Най-любопитното в цялата история обаче е, че 18-годишният геймър е прекарал единствено 31 часа игрово време, преди да се снабди с скъпия предмет, шокирайки множеството запалени колекционери на скинове в Counter-Strike, някои от които са прекарали години в търсене на такава рядка плячка.

В къс диалог с известния CS:GO стриймър Ohnepixel Raw, щастливият новобранец е споделил, че спекулативната цена на скина е голяма сума пари за него и фамилията му:

„ Наистина не пристигам от семейство с пари. Тези $200 000 ще оказват помощ доста на родителите ми. “

До напълно скоро 18-годишният юноша е предпочитал да играе Valorant пред CS:GO. Негов другар обаче е съумял да го убеди да опитва именития шутър и след единствено „ два дни “ на отваряне на кутии с награди той е съумял да завоюва скъпия нож. Дългогодишните фенове на CS:GO и специалистите в търговията със скинове съпоставят случая с удряне на джакпота в лотария от втория или третия опит.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР