Ски зона Банско влиза в историята, като първата в която

...
Ски зона Банско влиза в историята, като първата в която
Коментари Харесай

Спират употребата на пластмаса в ски зона Банско

Ски зона Банско влиза в историята, като първата в която се стопира потреблението на пластмасови произведения за еднократна приложимост. Това бе оповестено през днешния ден на специфична конференция от концесионера на ски зоната " Юлен ".

Пластмасовите бутилки в заведенията към този момент ще бъдат сменени със стъклени, а чашите за кафе с картонени. Чиниите за хранене ще са материал, който може да се разгражда на 100 %. Сламките и бъркалките ще са от бамбук.

" Всички тези промени са част от екологичната тактика на " Юлен " АД. Още от 2012-а година в ски зоната сме въвели система за разделно събиране на отпадъците. Сега ние сме твърдо решени да се включим в международната борба с пластмасата, разяснява Радослав Дурчов от " Юлен ". Той разкри, че единствено от началото на годината в зоната са събрани и предадени над 1,3 тона пластмасови боклуци. " Целта ни е тези нездравословни боклуци да бъдат оптимално понижени и за това ги стопираме от приложимост ", описа Дурчов.

В курорта към този момент има разполагаем и контейнери за разделно събиране на отпадъците с ясно обозначение. " Използването на стъклен амбалаж ще ни усили разноските, само че ние сме безапелационни, че си заслужава, поради борбата с пластмасата, разясниха още от " Юлен ".

Ски зоната с нова стратегия за лоялни криенти
Нова стратегия за лоялни клиенти започва в Банско от зимния сезон 2018 / 2019 - Bansko Loyalty Club, разгласи Атанас Малеев от " Юлен " на днешната конференция. Целта е концесионерът на ски зоната да бъде предан към клиентите, които от години избират да карат ски или сноуборд внай-добрия зимен курорт на Балканите.

" Програмата за лоялни клиенти е ориентирана към тези фенове на зимните спортове, които закупуват сезонни карти. Всеки може да се възползва от нея, като преимуществата за лоялните клиенти се усилват с всяка минала година. Програмата включва три типа карти - Silver, Gold и Platinum, разяснява още Малеев. Всички бонуси, които клиентите могат да употребяват са написани в уеб страницата www.banskoski.com/bg.

" Програмата влиза в действие от миналия ски сезон - в случай че сте имали сезонна карта за лифтовете през 2017/2018 и закупите още веднъж такава за ски сезон 2018/2019, тя към този момент ще е Silver Card и Вие ще можете да се възползвате от всички привилегии, които ви обезпечава тя. Чрез тази нова стратегия Юлен АД желае да се отблагодари на своите лоялни клиенти и да направи престоят им в ски зоната и в Банско още по-приятен ", добави още Малеев.

Пенсионерите над 75 г ще карат за 1 лев в Банско
Пенсионерите, които са на възраст над 75 години и са решили да посетят ски курорт №1 ще могат да го създадат против дневна карта от 1 лев. Новината разгласи Иван Обрейков, маркетинг шеф на " Юлен " АД. Децата до 7 години също ще продължат да употребяват дневни карти от 1 лев. На същата цена от тази година ще са и картите за инвалиди. Продължава промоцията на сезонните карти. До края на ноември цената е 1300 лева за възрастни. Пенсионери, студенти и възпитаници ще могат да си купят сезонна карта за 1200 лв., а за деца от 7 до 12-годишна възраст (включително) по време на понижението картата ще коства 1100 лв.. Картите се продават на касите на Юлен АД и в магазина на Maxsport в София. Сезонната карта обезпечава на притежателя VIP-достъп до кабината и други преимущества в ски курорт №1 на Балканите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР