Ски сезонът в първия планински курорт на Балканите – Боровец,

...
Ски сезонът в първия планински курорт на Балканите – Боровец,
Коментари Харесай

Снежни емоции и екзотични вкусове през януари в Боровец

Ски сезонът в първия планински курорт на Балканите – Боровец, е в разгара си, а с помощта на удобното време и усилената работа на екипите на " Бороспорт ", изискванията за ски и сноуборд са идеални. Наред със снежните завършения Боровец и хотелите в курорта са планували за гостите си Тайландска вечеря с екзотични артикули и танцьори и доста други изненади.

От 20-и до 23-и януари цените на дневните и полудневните карти, в това число и картите за известното нощно каране, за всички възрастови групи ще бъдат с -20% отстъпка. Това е вторият промоционален интервал за месеца, който операторът на ски-зоната афишира.

Отстъпката от 5% на всички типове въжен превоз карти, презаредени онлайн или през новото мобилно приложение My Borovets, продължава до края на сезона. А всички фамилии могат да прекарват повече време дружно на пистите, като се възползват от 20% фамилно понижение на въжен превоз картите, което се ползва през целия сезон при 2-ма възрастни с до 3 деца.

И тази година в курорта са организирали разнородни събития за феновете на планината и снежните спортове.

 Снежни страсти и екзотични усети през януари в Боровец

Тази събота – 18 януари, за девета поредна година Боровец ще означи Световния ден на снега, част от световната самодейност на Международната федерация по ски. По традиция по време на снежния празник дневните карти за деца от 7 до 13 година ще бъдат на символичната цена от 1 лева, а всички изцяло начинаещи ще могат да се включат в безплатните ски и сноуборд уроци с експертите от ски учебно заведение " Бороспорт ". Малките скиори ще могат да усетят тръпката на ски слалома по време на надпреварата за деца на особено обособеното трасе до влек " Иглика ", където ски легендата Петър Попангелов ще им даде скъпи препоръки и ще награди спечелилите. За най-малките детският снежен парк " Борокидс " също ще работи на алегорична цена от 1 лева през целия ден. Към празника ще се причислят и " Българска асоциация по ски свободен и рисков жанр ", които ще провеждат търсене на богатство, където със специфичен апарат ще показват по какъв начин се откриват хора, затрупани от лавина. Доброто въодушевление по време на празника ще бъде обезпечено с музикалната сцена на радио FRESH пред хотел " Рила ", където чакаме шоумена и водещ Тео Койчинов , енигматичната DIA с шлагери, съчетаващи български фолкор и електронна музика, както и любимката от X-factor Йоана.

 Снежни страсти и екзотични усети през януари в Боровец

Вечерта на 18-и хотел " Рила " ще придвижи гостите на курорта от снежната приказка на открито в цветния и вълнуващ свят на " Страната на усмивките " - Тайланд. Тайландският основен готвач Саранчана гостува на майстор-готвача - началник Веселин Калев, в а-ла-карт ресторант " Самокови " за една незабравима тайландска вечер с разнородни обичайни ястия от Изтока, атрактивни тайландски танцьори и достоверна музика.
Добрите оферти в хотел " Рила " не престават през целия сезон. В интервалите 19-22.01, 26-30.01, 02-06.02 и 09-12.02 гостите на хотела ще могат да се насладят на удобно настаняване в напълно обновената база, богата и прясно приготвена Premium закуска в а-ла-карт ресторант " Самокови " и повече време на пистите със специфичната оферта на хотела с включени въжен превоз карти .

 Снежни страсти и екзотични усети през януари в Боровец

Следете уеб страницата на хотел " Рила " за специфичните събития и вечери в ресторант " Самокови " за празника на Свети Валентин през февруари и за осми март. А-ла-карт ресторантът на хотел " Рила " е обичано място за почитателите на неповторими комбинации основно от локални фермерски артикули – част от сезонните менюта, които Шеф Калев и неговият екип основават с майсторски нюх и въображение.

За повече информация:
www.rilaborovets.com
[email protected]
+ 359 750 32 658

www.borovets-bg.com
[email protected]
+359 889 607 000
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР