Скейтбордът помага на хората на средна възраст по-бързо да преодолеят

...
Скейтбордът помага на хората на средна възраст по-бързо да преодолеят
Коментари Харесай

Скейтбордът помага на възрастните по-бързо да преодолеят депресията

Скейтбордът оказва помощ на хората на междинна възраст по-бързо да преодолеят депресията, написа " Медикъл Експрес ". Движенията, които е належащо да се вършат при преодоляването на преносимата дъска, способстват за щастието и самочувствието, настояват откриватели.

Оказва се, че скейтбордът дава достъп до избрана общественост и предлага нова еднаквост, друга от познатата досега. Една от аргументите за това е обвързвана с обстоятелството, че мярката за триумф в скейтборда е по-гъвкава спрямо другите спортове, и неуспехите се възприемат като част от интензивността.

Д-р Пол Конър от университета на Ексетър, Англия, е интервюирал 30 скейтбордисти на междинна възраст и е следил практикуването на спорта в Хонконг и Англия. Резултатите от изследването му са оповестени в книгата Lifestyle Sports and Identities. Според създателя скейтбордът обезпечава значимо прочувствено леговище за хората, които претърпяват персонални драми като раздробяване на дългогодишни връзки, провокации в кариерата, връзките с децата, злоупотреби с алкохол и опиати.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР