Скептичен съм към обвиненията на Найденов, че Божков бил сериен

...
Скептичен съм към обвиненията на Найденов, че Божков бил сериен
Коментари Харесай

Журналист: Скептичен съм към обвиненията на Найденов, че Божков е сериен изнасилвач

„ Скептичен съм към обвиняванията на Найденов, че Божков бил сериен изнасилвач. Той в този момент ли го разбра, 30 години прави бизнес с този човек, имат взаимни компании, вървят си на посетители и в един миг споделя: този е изнасилвач и е корумпирал комисята по хазарта, а когато комисията не даваше лицензи на интернационалните уеб сайтове за залагания, за какво тогава не споделят, че този човек е корумпирал за КХ “.
Това разяснява журналистът Йово Николов пред bTV, откакто потвърдиха ареста на хазартния необут в ОАЕ, който е с повдигнати 7 обвиняване.

Фактът, че държаватa е разрешила на Васил Божков и неговите компании да заплащат по-малки налози, е сладкодумен за неговите благоприятни условия и неговите контакти с политици,смята той.

Това, че прокуратурата влезе в Комисията по
хазарта не е задоволително, това не е върха на айсберга, а проклятието на прехода, конците се дърпат по-високо и прокуратурата в никакъв случай не стига до тях, счита Николов.

Той изясни, че по принцип предприемачът е не е афиширал себе си и контактите си в общественото пространство. Но е известно, че непублично не страни от политиците.

„ Когато следим предприемачите на прехода, те доста постоянно зависят от страната, това не е ИТ бизнес, няма по какъв начин да избяга от срещи с политиците “, сподели още журналистът.

Според него многото изяви в медиите в последните дни и на Божков и на съдружника му Найденов са, тъй като се усещат притиснати и, както сами споделят, това е застраховка за живота им.

„ Скептичен съм към обвиняванията на Найденов, че Божков бил сериен изнасилвач. Той в този момент ли го разбра, 30 години прави бизнес с този човек, имат взаимни компании, вървят си на посетители и в един миг споделя: този е изнасилвач и е корумпирал комисята по
хазарта, а когато комисията не даваше лицензи на интернационалните уеб сайтове за залагания, за какво тогава не споделят, че този човек е корумпирал за КХ “, сподели още Николов.

„ По думите му прокуратурата и Найденови не могат един без различен, от това, че се проверява Божков прокуратурата ще получи публично утвърждение – доста хора желаят тези герои на прехода да си получат заслуженото, само че прокуратурата би трябвало да употребява законовите способи – процедурата от законите, с цел да се оправи с тези хора, другояче в антипода на този, който проверява “, разяснява още журналистът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР