Скелет на отива на търг на аукционната къща Кристис в

...
Скелет на отива на търг на аукционната къща Кристис в
Коментари Харесай

Скелет на тиранозавър отива на търг в Лондон

Скелет на отива на търг на аукционната къща " Кристис " в Лондон при започване на октомври. Смята се, че той ще се продаде за 6-8 милиона $.
Тиранозавърът рекс, на име Стан, е живял преди към 67 милиона години. Открит е през 1987 година в американския щат Южна Дакота от дилетанта палеонтолог Стан Сакрисън. " След това той го посочил на учени, които по-късно неправилно го разпознали като трицератопс ", сподели Джеймс Хислоп, началник на отдела по естествени науки в аукционната къща.
 Австралийски учени откриха остатъци от най-големия динозавър на континента Австралийски учени откриха остатъци от най-големия динозавър на континента
Австралийски учени откриха фосилите на най-големия динозавър, открит в миналото на континента. Откритите кости принадлежат на австралийски...
Трицератопсът е относително постоянно срещан в палеонтологичния свят, тъй че костите не притеглят доста внимание, до момента в който Сакрисън не ги отнася в института „ Блек Хилс “ в Южна Дакота през 1992 година Учените там бързо открили, че става дума за Т-рекс, съобщи БГНЕС.
Смята се, че към 188 от 300 кости са принадлежали на тиранозавър ", сподели Хислоп.
Стан е дълъг 3,6 метра. В близко бъдеще се възнамерява и галерия в Ню Йорк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР