Скъсаното ахилесово сухожилие няма да донесе промяна в плановете на

Скъсаното ахилесово сухожилие няма да донесе промяна в плановете на ...

Контузията не променя плановете на Уориърс за Дюрант.

Скъсаното ахилесово сухожилие няма да донесе промяна в плановете на Голдън Стейт за бъдещето на Кевин Дюрант в клуба, твърдят от Yahoo Sports. Суперзвездата на шампионите претърпя контузията в мач №5 от финалите срещу Торонто, а вчера претърпя операция в Ню Йорк и се очаква съвсем скоро да започне рехабилитацията си. Въпреки всичко, от Уориърс смятат да предложат максимален договор на Кей Ди, съобщава изданието.

30-годишният Дюрант има договор с шампионите до 1 юли, а в него е залегнала удължаваща клауза, която само той може да активира и съответно да си гарантира още сезон в състава и заплата от $31.5 милиона за сезон 2019/2020.

Бившият баскетболист на Сиатъл и Оклахома Сити бе сочен като най-актуалното име на трансферния пазар това лято, но контузията му до някаква степен ще промени плановете на кандидатите за услугите му. Ню Йорк Никс и Лос Анджелис Клипърс продължават да бъдат посочвани като двата тима, които ще са най-настоятелни в желанието си да подпишат със суперзвездата на Уориърс.

Източник: sportal.bg