Скъсаното ахилесово сухожилие няма да донесе промяна в плановете на

...
Скъсаното ахилесово сухожилие няма да донесе промяна в плановете на
Коментари Харесай

Контузията не променя плановете на Уориърс за Дюрант

Скъсаното ахилесово сухожилие няма да донесе смяна в проектите на Голдън Стейт за бъдещето на Кевин Дюрант в клуба, настояват от Yahoo Sports. Суперзвездата на първенците претърпя травмата в мач №5 от финалите против Торонто, а през вчерашния ден претърпя интервенция в Ню Йорк и се чака напълно скоро да стартира рехабилитацията си. Въпреки всичко, от Уориърс считат да предложат оптимален контракт на Кей Ди, оповестява изданието.

30-годишният Дюрант има контракт с първенците до 1 юли, а в него е залегнала удължаваща уговорка, която единствено той може да задейства и надлежно да си подсигурява още сезон в състава и заплата от $31.5 милиона за сезон 2019/2020.

Бившият баскетболист на Сиатъл и Оклахома Сити бе апетитен като най-актуалното име на трансферния пазар това лято, само че травмата му до някаква степен ще промени проектите на претендентите за услугите му. Ню Йорк Никс и Лос Анджелис Клипърс не престават да бъдат посочвани като двата отбора, които ще са най-настоятелни в желанието си да подпишат със суперзвездата на Уориърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР