Скарлет Йохансон отказа да изпълни роля на трансджендър във филма

...
Скарлет Йохансон отказа да изпълни роля на трансджендър във филма
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон отказа да се превъплъти в образа на трансджендър

Скарлет Йохансон отхвърли да извърши роля на трансджендър във кино лентата " Rub & Tug " , откакто решението да й бъде поверена въпросната роля провокира дискусия , оповестиха международните осведомителни организации.
 
33-годишната актриса бе определена да се снима в основната роля във филм, който ще наблюдава живота на Данте " Текс " Гил, притежател на салон за разтривки и сводник , станал една от огромните фигури на незаконния свят в Съединени американски щати през 70-те и 80-те години на предишния век . Роден като Лоис Джийн Гил, той се разпознава като мъж.
 

This is who Scarlett Johansen is playing btw. Dante “Tex ” Gill. I mean. It’s uncanny isn’t it?
— ✨ Hamish on main ✨ (@hamishsteele)

" Като се имат поради неотдавнашните въпроси от етично естество, които бяха повдигнати, откакто бях определена да извърша ролята на Данте " Текс " Гил, взех решение да се отдръпва от плана ", съобщи Йохансон пред сп. " Аут ". " Разбирането ни на трансджендърите продължава да се усилва. Научих доста за общността им и си дадох сметка, че да се фотографирам в този облик е неделикатно ", изясни актрисата.
 

Transgender actors have a message for Hollywood.
— GLAAD (@glaad)

Изборът Скарлет да извърши ролята провокира дискусия в обществените мрежи. Транссексуалните актриси Трейс Лизет и Джейми Клейтън разкритикуваха продуцентите , че не са поверили ролята на представители на общността на трансджендърите.
 
От обкръжението на Йохансон въпреки всичко означиха, че Джефри Тамбор, Джаред Лето и Фелисити Хъфман сполучливо извършиха функции на транссексуални.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР