Скарлет Йохансон и нейния възлюбен Колин Жост, който е шоумен,

...
Скарлет Йохансон и нейния възлюбен Колин Жост, който е шоумен,
Коментари Харесай

Ето кого гушка вече Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон и нейния любим Колин Жост, който е шоумен, за първи път се появиха на обществено място. През почивните дни двойката посети ваучър, проведен от известното телевизионно шоу Saturday Night Live, в което работи Жост. Партито се състоя в ресторанта Tao Uptown в Ню Йорк, където дойдоха и други звезди, измежду които Бийонсе и Джей Зи, съобщи БГНЕС.

32-годишната Скарлет и 35-годишният Жост не си направиха взаимни фотоси (само поотделно), само че очевидци настояват, че двамата не са могли да се отделят един от различен. " Техните връзки стават по-сериозни ", удостовери източник, който е непосредствен на двойката. Както допускаха западните медии Йохансон просто изчакваше формалния си бракоразвод с френския публицист Роман Дориак, с цел да не крие повече новата си възлюбена.

Първите клюки за връзката сред Скарлет и Колин се появиха тази пролет. Тогава холивудската звезда беше свободна и изчакваше да завърши развода с бащата на нейната 3-годишна щерка Роуз Дороти. Мълвата бе доказана няколко месеца по-късно, когато двойката бе засечена на сантиментална вечеря в ресторант. Нищо чудно скоро тя да се появи и на аления килими на някои кино и телевизионно събитие.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР