Скарлет Йохансон е секси, Дженифър Лорънс има съвършено тяло, а

...
Скарлет Йохансон е секси, Дженифър Лорънс има съвършено тяло, а
Коментари Харесай

10 звезди за дефектите на телата си

Скарлет Йохансон е секси, Дженифър Лорънс има напълно тяло, а Бионсе изобщо няма от какво да се оплаква. Ако си мислите, че най-известните дами на планетата се усещат добре от метода, по който наподобяват, грешите. Някои от тях споделят терзанията, слабостите и комплексите, които имаме всички.

Дженифър Лорънс

 Снимка 318297



" Всички споделят: " Толкова се радваме, че има звезда с обикновено тяло. " А аз не считам тялото си за ок. Правя пилатес всеки ден. Храня се, не спортувам повече от всички. Толкова сме привикнали да гледаме кльощави дами, че като се появи някоя със общоприетоо тегло, си споделяме: Боже господи! Виж каква е закръглена! Което е шантаво! "

Кендъл Дженър

 Снимка 305799



" Опитвам се да напълнея, само че тялото ми не желае. Хората не схващат, че да нарекат някого прекомерно слаб, е като да го нарекат пълен. Не е прелестно. "

Ейми Шумър

 Снимка 318301



" Нося 40-и размер облекла и нямам проекти да се трансформирам. Приемете го или се разкарайте! "

Криси Тейгън

 Снимка 318299



" Бях вманиачена по кантара. Преди да родя, се мерех по три пъти дневно. Знаех какъв брой би трябвало да тежа в 8 сутринта и какъв брой ще съм в 1 на обяд, както и в 8 вечерта. После си даваш сметка, че изобщо не става дума за кантара, а за това по какъв начин ти се възприемаш. "

Ашли Греъм

 Снимка 318300



" Много бодибилдъри имат по-висок показател на телесната маса от общоприетото. Защо да слагаме някакъв стандарт на дамите и да им споделяме какъв би трябвало да им е ИТМ? Трябва просто да сме здрави. Аз съм. "

Бейонсе

 Снимка 230682

" Не съм от слабите дами. Имам извивки и си ги одобрявам. Но съм се борила с тялото си от дребна, непрекъснато съм била на диети. Докато намеря какво тъкмо е уместно за моето тяло, ми лиши време. "

Лейди Гага

 Снимка 318303



" Не ме интересува дали ме считат за дебела. Да, качих 14 кг. "

Адел

 Снимка 241512

" Дали щях да демонстрирам тялото си повече, в случай че бях по-слаба? Едва ли, тъй като то си е мое. Но от време на време ми е любопитно дали щях да бъда толкоз сполучлива, в случай че бях слаба. Просто подсещам на хората за самите тях. Не тъй като всички са с моето тегло, а тъй като не съм съвършена. А доста от звездите са показани като съвършени и недостижими. "

Дженифър Хъдзън

 Снимка 318302

" По-горда съм от това, че отслабнах, в сравнение с от Оскара си. "

Скарлет Йохансон

 Снимка 318298



" Тялото ми е ок. Но не го считам за нещо удивително. Не одобрявам бедрата и корема си, само че хайде да не се окайвам. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР