Скарлет Йохансон е една от най-скъпо платените актриси в Холивуд

...
Скарлет Йохансон е една от най-скъпо платените актриси в Холивуд
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон каза за майчинството това, коeто всеки се страхува да признае на глас

Скарлет Йохансон е една от най-скъпо платените актриси в Холивуд сега, изключително около плановете на Марвел, в които взе участие през последните години.

Тя постоянно е доказвала, че не се опасява да каже обществено какво мисли, без значение дали става въпрос за заслужено възнаграждение за труда си, или за хипер сексуализирания облик на красивите дами в шоубизнеса.

За персоналния си живот Скарлет избира да приказва по-рядко и внимателно. Тя има двама някогашни съпрузи - артиста Райън Рейнолдс и предприемача Ромен Дориак, а от 2020 година е омъжена за комика Колин Джост.

 скарлет йохансон Getty

Въпреки че обича да държи фамилния си съкровен свят надалеч от медийния интерес, неотдавна тя разкри по какъв начин се усеща, отглеждайки своите две деца и какви са компликациите, през които е минала след раждането на първото си дете.

По време на диалог за подкаста The Skinny Confidential Him & Her, актрисата разказа своето (може би) изненадващо отношение към майчинството с възприятие за комизъм, само че и много искрено.

Скарлет е майка на две деца. Първото ѝ дете се споделя Роуз Дороти Дориак, като звездата го отглежда взаимно с някогашния си брачен партньор, френския публицист Ромен Дориак.

През април, 2021 г,. тя и Колин Джост, който е стендъп комедиант, артист и публицист, станаха родители и на момченце на име Козмо Джост.

Йохансон се пошегува, че когато родила първото си дете Роуз през 2014 година, е считала, че всички родители на вятъра всяват боязън у другите, правейки майчинството да наподобява по-трудно, в сравнение с в действителност е.

Нещата обаче радикално да се трансформирали, когато дъщеричката ѝ навършила 3 години, разкри Скарлет с усмивка.

Актрисата не скри, че тогава е почнал сложен интервал за нея.

„ Наистина е мъчно. Спомням си когато щерка ми беше на две, си споделях: „ Това е ужасно. Не знам защо приказват всички. “ И тогава тя навърши 3 години и това се трансформира в нещо като прочувствено насилствена връзка ", изясни през смях Йохансон.

Единият от водещите на подкаста изрази единодушие с нея, наблягайки, че от време на време дребните момиченца са същинско предизвикателство за майките си.

Сега, когато Роуз към този момент е на 8 години, Скарлет си спомня за този интервал от майчинството с усмивка, само че и не крие компликациите, с които се е сблъскала.

„ Имаше доста внезапни прочувствени промени в настроението и сходни неща, [децата са] толкоз властни и непреклонни и, просто е полуда. “, изясни тя.

Според нея, когато бебетата са напълно дребни, те са доста по-лесни за развъждане: „ Да имаш бебе е толкоз прелестно. Толкова са сладки. Просто си стоят, обичат те и това е всичко. И ти просто получаваш обич от тях. “

Въпреки всички провокации въпреки всичко тя няма самообладание да премине през всичко това още веднъж със сина си.

38-годишната Скарлет не крие, че откогато е майка на две деца, към този момент сортира по-внимателно работните си задължения. За нея времето, прекарано със фамилията, е най-важно.

„ Сега, когато щерка ми е по-голяма, аз в действителност не работя по същия метод, както работех, когато бях на 25 години “, изясни Йохансон.

„ Работя на 15-часов работен ден, тъй че в случай че ще работя върху нещо и би трябвало да преместя всички някъде, това звучи приключенско в някои връзки, само че (...) децата имат потребност от непоклатимост.

„ Бях доста насочена към кариерата си и бях фокусирана [върху работата] повече, в сравнение с върху личностното си израстване или каквото и да било. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР