Скърбенето на домашен любимец може да бъде подобно на оплакването

...
Скърбенето на домашен любимец може да бъде подобно на оплакването
Коментари Харесай

Скърбящ собственик на домашен любимец, оставен унизен след случайно кремиране на грешната котка

Скърбенето на домакински любим може да бъде сходно на недоволството на загубата на член на фамилията и сбогуването с него може да бъде извънредно сложен и прочувствен миг.

Един притежател на домакински любим остана „ ужасяващ “, когато разбра, че котката, която преди малко бяха кремирали, даже не е тяхна, откакто могито им се оказа живо и крепко.

В неотдавнашен епизод на Luanna Podcast, слушател писа, с цел да показа с домакините - Луиза Зисман и Анна Уилямсън - необичайно прекарване, през което е минала. Слушателят - който не е назван - сподели, че котката им е изчезнала преди три месеца, само че предходната седмица с него се е свързала дама, която " изважда умряли локални котки " в региона.

Те споделиха: „ Тя ми сподели, че има котка, която дава отговор на моето изложение, намерила я на няколко улици от мястото, където пребивавам, и ме попита дали желая да видя фотография. Тя ми изпрати фотография на мъртвата котка вътре чанта за цялостен живот и тя сподели, че я е занесла на локален ветеринар, по подигравка на съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР